Velkommen i OCC-familien til Stella Maris Hotel de Luxe

06. sep 2021

Med overtagelsen af Stella Maris Hotel de Luxe i Svendborg kan Odense Congress Center nu tilbyde hele fire unikke mødesteder i hjertet af Danmark.

Skal jeres store arrangement have masser af plads og fungere uden gnidninger? Leder I efter det helt eksklusive – eller den anderledes wauw-oplevelse?

Uanset, hvor mange I er eller, hvilken type arrangement I planlægger, så har vi i OCC-familien præcis de rammer, I skal bruge – og garanti for at alt kører, som I ønsker det.

Odense Congress Center er vi eksperter i arrangementer helt op til 8.300 gæster med alle de kvadratmeter og faciliteter, I skal bruge – inklusiv 26 mindre mødelokaler – plus gratis parkering, 109 dejlige hotelværelser og let adgang til både motorvej og banegården.

Hotel Odeon er Odenses største, nyeste og bedst anmeldte hotel i centrum af byen. Ud over 234 lækre værelser råder hotellet over 4 skønne, lyse mødelokaler med nordisk design fra gulv til loft med plads til 64 gæster. I den store lounge kan I slappe af med en drink, og restaurant H.C by Meyers byder på det bedste fra Meyers’ univers.

Odense Stadion – også kendt som Nature Energy Park – er perfekt til fester og møder op til 350 personer, hvor I kan få en hel etage for jer selv. Den eksklusive indretning, med bar/lounge og de store vinduer med udsigt over grønsværen, giver en wauw-effekt fra første minut – og de unikke skyboxe er ideelle til kunde- eller bestyrelsesmøder.

Hvis I vil helt ned i gear, i nogle af landets smukkeste rammer, så er Stella Maris Hotel de Luxe jeres næste mødested. Med 36 værelser, 80 mødegæster og egen restaurant – det hele med udsigt over Svendborgsund – finder I ikke et bedre sted at afvikle arrangementer, hvor alt skal gå op i en højere enhed. Vil I være helt jer selv, er der mulighed for at leje hele hotellet – det ultimative i business og leasure.

På Odense Congress Center er vi glade for at være jeres indgang til en hel verden af forskellige mødesteder – i hjertet af Danmark.