Vind billetter til Christine Feldthaus

11. okt 2018

Vind billetter til altid sprudlende Christine Feldthaus, når hun på Odense Congress Center den 13. december stiller spørgsmålstegn ved, ”Hvad vi danskere egentlig har gang i?”.

Hvad optager os danskere lige nu og her?  Det prøver Christine Feldthaus at sætte ord på denne aften, hvor hun tegner et humoristisk og ironisk portræt af danskerne, deres holdninger, livsstil, adfærd og forbrug.

Christine giver et sædvanligt skarpt, dagsaktuelt, men også lunt nedslag i danskernes livsstil og kommer ind på spørgsmål som:

  • Hvorfor bekymrer mænd sig nu pludselig om uønsket hårvækst?
  • Hvorfor er mange kvinder storforbrugere af selvhjælpsbøger, aromaterapi og Ferrero Rocher?
  • Hvem har egentlig fundet på samtalekøkkenet?
  • Hvorfor udvikler vores børn og unge sig til “curling-børn”, der lever i cyberspace?
  • Og hvorfor ser de deres forældre som tjenere på 5-stjernede luksushoteller?
  • Og hvordan og på hvad bruger vi egentlig vores tid og penge?

Nu udlodder vi 2 x 2 billetter til foredraget med Christine Feldthaus – og det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare på følgende:

Christine Feldthaus har deltaget som ekspert i flere TV-programmer – blandt andet:

A: Top Gear
B: Kender du typen?
C: Kokkedysten

Send os dit svar på hn@occ.dk – så giver vi dig direkte besked den 2. november, hvis du er en af de heldige vindere. Showet finder sted torsdag den 13. december kl. 19.00 – 21.00.

Vil du være sikker på at få plads i salen, når Christine går på scenen, så kan du købe billetter ved arrangøren, Tikko, på dette link.

Så har vi trukket vinderne i vores Christine Feldthaus-konkurrence, og de heldige blev Lone Jensen og Christina Roth Madsen.