Weekendstarter i hjertet af Danmark

05. mar 2018

Den 22.-23. juni kan du se frem til et mødebooker-kundearrangement lidt ud over det sædvanlige. Hele konferenceholdet på OCC slår dørene op for en dag og aften med mad, musik – og et eksklusivt smugkig på Hotel Odeon, der lige nu skyder op i hjertet af Odense.

BEMÆRK: ARRANGEMENTET ER FULDT BOOKET

Musik under åben himmel er en af den danske sommers højdepunkter – og få steder indbyder så meget til store koncertoplevelser i det grønne, som Den Fynske Landsby i Odense.

Derfor vil vi gerne invitere dig, der sidder som mødebooker og en kollega til en eftermiddag og aften på Fyn, hvor vi viser jer lidt at det vi har at byde på på OCC, inden turen går til unik dobbeltkoncert med Michael Falch og Lis Sørensen blandt bøgetræerne i landsbyen.

Vi sørger for alt i løbet af dagen – også overnatning på Hotel Odense – og hvis du har lyst slår vi næste morgen dørene op på vores helt nye Hotel Odeon, så du kan være en af de få udvalgte, der får fornemmelsen af hvordan Odenses største hotel ser ud, når det står færdigt til efteråret.

Interesseret? Så klik på invitationen her, og se hvordan du kommer på gæstelisten til en forrygende tur i det fynske. Bemærk først-til-mølle-tilmelding!

Vi ses!