OCC: Meget mere end et konferencecenter

Vidste du, at OCC er en del af Odense Sport & Event – og at det giver jeres arrangement hos os en lang række unikke fordele og muligheder?

Familie og venner er en god ting at have – især når man lever af at bringe mennesker sammen til møder, konferencer og fester på alt fra 8 til 8.000 gæster.

På OCC råder vi over et stort antal lokaler, faciliteter og erfaring med alle typer events, som meget få steder i Danmark kan matche. Men vi er meget mere end det.

OCC er nemlig datterselskab i Odense Sport & Event (OS&E), der desuden omfatter Odense Boldklub, koncertbureauet Live Culture, company- og eventcateringfirmaet Smag&Smil, Hotel Odeon i Odense midtby, badehotellet Stella Maris i Svendborg og Odense Eventyr Golf.

Se alt hvad vi og resten af Odense Sport & Event kan gøre for jer.

Alt mellem himmel og jord – én kontaktperson

Det giver os en masse gode kolleger i hverdagen – og jer adgang til faciliteter og ekspertise, der spænder langt ud over det sædvanlige konferencecenter, og som kan løfte jeres møde, konference eller fest til helt nye højder.

  • Vil I have vegansk 3-retters menu til 1.400 mennesker til sommerfesten? Det har Smag&Smil prøvet før.
  • Har I et salgskickoff, der kræver unikke rammer? Velkommen i VIP’en på Odense Stadion.
  • Skal jeres bestyrelse bo på landets mest eksklusive vandkantshotel eller Odenses bedste hotel? Stella Maris og Hotel Odeon står klar til jer.


… eller måske I “bare” gerne vil underholde jeres gæster med golf, padel eller en stor koncert?

Så har vi faciliteterne og specialisterne, der får det til at ske – let, elegant og uden at I skal tænke på mellemmænd eller flere kontaktpersoner.

Udsigten fra terrassen på Stella Maris.

Oplev Odense 2.0

Det er ikke kun OCC, der har renoveret og bygget til siden sidst. Hvis du har besøgt Odense det seneste år eller to, har du måske lagt mærke til, at byen har gennemgået en gennemgribende forvandling.

Odense har altid haft geografien med sig, når mange mennesker skulle mødes midt i landet. Men nu har en helt ny bymidte, letbane og et markant øget antal hotelværelser forvandlet den til en af landets mest attraktive destinationer for store møder og kongresser.

Odense centrum er ikke til at kende - her det nye H.C. Andersen hus ved siden af Hotel Odeon.

Vil du vide mere?

Med unik beliggenhed, stærk infrastruktur og plads til både at mødes og overnatte har Odense det hele, og på OCC er vi mere end klar til at tage en kop kaffe med dig og give vores bud på, hvorfor jeres næste møde skal være hos os – og vores familie.

Den nye hotelfløj giver OCC i alt 304 værelser til overnattende gæster

Må vi inspirere? Så gir vi en overnatning med morgenmad

Med alle renoveringerne og nyskabelserne har I flere muligheder på OCC, end nogensinde før. Det vil vi gerne vise dig!

Derfor kvitterer vi lige nu med en overnatning for dig og en ledsager på vores hotel, inklusiv lækker, fynsk morgenmad, hvis du lægger vejen forbi til en uforpligtende rundvisning – og måske inspiration til jeres næste møde, konference eller fest?

Ring eller skriv til os – så tager vi den derfra.

Andre nyheder
Det Nye OCC
Velkommen til det nye OCC!

Hvis du tror, du kender OCC, så tænk igen! De seneste seks måneder har vi gennemført en lang række spændende

Hotels

Get all the practicalities organised.

Ask as many questions as you like.

Read more about halls and parking.

The tool that prepares you for the trade fair.

Ready for your next party? Get quick answers here!

Ask as many questions as you like.