Dizzy Mizz Lizzy i Jyske Bank Arena

06. feb 2020

Den 15. april 2022 slår Jyske Bank Arena ved Odense Congress Center dørene op for dig og et af de største danske livebands. Kom med til en fantastisk aften, når Dizzy Mizz Lizzy går på den store scene med både nye og gamle hits – og to helt særlige gæster.

Det bliver et brag af et forår, når Dizzy Mizz Lizzy drager på tour med deres nye plade i det danske til foråret! Rocken rammer Odense i april – og bandet har inviteret to helt særlige gæster med på scenen.

Bandet glæder sig til at møde deres store trofaste fanskare med både nye numre og gamle kendte klassikere. Publikum på aftenen kan samtidig godt glæde sig til en helt særlig oplevelse, da bandet har inviteret både Bersærk og Psyched Up Janis med på turneen.

– Jeg mødte Bersærk på Copenhell sidste år og synes, at de er noget af det bedste i nyere dansk metal, så jeg er glad for, at de har lyst til at tage med rundt. Og lige sådan med Psyched Up Janis, som startede samtidig med os og er samme generation. Det bliver spændende at dele scene med dem igen, så vi glæder os meget til de koncerter, fortæller forsanger Tim Christensen.

Hvis du er til dansk rock fra allerøverste hylde, så er der stadig billetter at få til koncerten på Ticketmaster.dk.

Rigtig go’ fornøjelse!