Vis jer frem

Udstilling

På OCC finder du ikke kun nogle af landets bedste mødefaciliteter – vi har også de helt rigtige rammer til at vise jeres produkter frem fra deres bedste side, når I mødes midt i landet.

Hvis I har brug for at koble en supplerende udstilling, workshop, produktlancering eller andet på jeres møde, så er mulighederne uanede på OCC.

Fra det største til det mindste kan I og jeres gæster komme hands-on med jeres produkter eller services, og fordi vores sale og haller kan indrettes præcis efter dine ønsker, har I de optimale betingelser for at vise præcis hvad I er dygtige til.

Med i pakken følger desuden vores stab af faguddannede teknikere, der sikrer at alt omkring jeres udstilling fungerer fra start til slut. Har I brug for mere support råder vi på OCC desuden over nogle af landets dygtigste og mest erfarne messearrangører, der ved præcis, hvad der skal til for at skabe den succesfulde messe – både for arrangører, udstillere og gæster.

Messeteamet yder gerne sparring, rådgivning og hjælp, og kan – efter jeres ønske – helt eller delvis stå for jeres udstilling.

Vi tilbyder

Messer

Fest og event

Hoteller

En gastronomisk oplevelse.

Få styr på alt det praktiske.

Stil lige så mange spørgsmål, du vil.

Læs mere om haller og parkering.

Redskabet, der klæder dig på til messen.

Stil lige så mange spørgsmål, du vil.