App

Digital kongresstyring

På OCC tilbyder vi en omfattende og integreret løsning til afvikling af kongresser, landsmøder, generalforsamlinger og andre vedtægtsbestemte arrangementer.

At afvikle lov- og vedtægtsbestemt arrangementer stiller helt særlige krav til arrangører, projektledere og tekniker – i både det fysiske og digitale rum.

I får adgang til én samlet pakke, der sikrer en let og fejlfri proces for hele jeres arrangement – fra den allerførste planlægning, til den afsluttende evaluering.

Løsningen omfatter fire centrale elementer, der sammen dækker alt, hvad I har brug for:

 • Lokaler
  OCC stiller topmoderne lokaler til rådighed, perfekt tilpasset til en bred vifte af arrangementer. Disse lokaler kan akkommodere alt fra store kongresser til mindre møder, alt sammen med fleksibilitet til at understøtte forskellige arrangementsformater.

 • AV-partner
  AV Center er nogle af landets mest erfarne på møde- og kongresområdet. De sikrer den højeste kvalitet inden for lyd og visuel præsentation, i alt fra lydsystemer til projektorer og streaming-teknologier, der er afgørende for både fysiske og virtuelle/hybride arrangementer.

 • Hotel
  OCC råder over 304 værelser i samme bygning som konferencefaciliterne, og 234 og 36 yderligere på hhv. Hotel Odeon i Odense midtby og Stella Maris i Svendborg. Det sikrer behagelige og overnatningsmuligheder for både deltagere og arrangører – tæt på mødestedet.

 • Software
  Den digitale kongresapp er et banebrydende værktøj, der effektiviserer planlægningen og gennemførelsen af alle lov- og vedtægtsbestemte møder og arrangementer. Appen kan indeholde funktioner ift. behov som dagsorden, fuldmagtsoverdragelse, fremsendelse af ændringsforslag, talerliste, afstemninger, valg, dokumenter samt realtidsopdateringer, interaktive sessioner og networking-muligheder, GDPR osv. Appen er ideel til at håndtere komplekse krav via digital forretningsorden ved alle lov- og vedtægtsbestemte arrangementer og møder.


Til at binde det hele sammen står det ekstremt erfarne personale på OCC klar: klar til at holde dig i hånden, fra første opstartsmøde til workshops, hvor vi bygger appen sammen med dig, til AV-generalprøver, samt afvikling og support under kongressen.

Kort sagt: Med den samlede løsning er I sikret tryghed i hele processen, fra start til slut, med jeres næste kongres, landsmøde, årsmøde, generalforsamling, delegeretmøde eller repræsentantskabsmøde.

Styr jeres ...

Messer

Fest og event

Hoteller

En gastronomisk oplevelse.

Få styr på alt det praktiske.

Stil lige så mange spørgsmål, du vil.

Læs mere om haller og parkering.

Redskabet, der klæder dig på til messen.

Gå på opdagelse i vores fede fester og events.

Klar til din næste fest? Få hurtige svar her!

Stil lige så mange spørgsmål, du vil.