Lokaler

Store haller

På OCC finder du nogle af landets bedste faciliteter til store møder, konferencer, kongresser, messer og andre store events. Med tre sale, tre store haller og Jyske Bank Arena er mulighederne nærmest uendelige, og vi har ekspertisen til at sikre et succesfuldt arrangement – hver gang.

Til de helt store arrangementer er der kun en håndfuld steder i landet, hvor pladsen rækker til at samles – allesammen. Heldigvis ligger et af de steder midt i Danmark – tæt på både øst, vest og alt indimellem.

Velkommen til OCC.

Vores tre store haller kan omdannes til alt fra konference- eller messesal til gallafest, og de tilknyttede foyerer kan med fordel bruges aktivt – f.eks. til udstilling, sampling eller andet. Foyererne fungerer samtidig som små oaser, hvor I kan hente ny energi, arbejde i grupper eller blot snuppe en kop kaffe mellem indlæggene.

Spredt over OCC – men kun et stenkast fra hinanden – er desuden en række break-out lokaler, der kan bruges til mindre møder og workshops.

Vi er vant til at håndtere flere end 8.000 gæster på én gang, og fordi alt er i ét plan, vil I opleve, at logistikken flyder frit og ubesværet fra start til slut. Vores gæsteteam er et af landets mest erfarne til håndtering af store events og hjælper gerne med al praktik, så du har friheden til at fokusere på dine gæster.

Kort sagt: Hvis jeres møde, konference, kongres eller messe skal være let, elegant, effektivt og med plads til at trække vejret, har vi rammerne på OCC.

Også når det skal være rigtig stort.

På OCC tilbyder vi...

Messer

Fest og event

Hoteller

En gastronomisk oplevelse.

Få styr på alt det praktiske.

Stil lige så mange spørgsmål, du vil.

Læs mere om haller og parkering.

Redskabet, der klæder dig på til messen.

Gå på opdagelse i vores fede fester og events.

Klar til din næste fest? Få hurtige svar her!

Stil lige så mange spørgsmål, du vil.