Lokaler

Sale

Tag imod jeres gæster direkte i døren og byd dem velkommen i en af vores tre store sale – i ét plan. Oplev fantastisk logistik og et væld af små oaser overalt, der binder hele herligheden sammen.

Jo flere I mødes, jo vigtigere bliver logistikken. I skal bruge tiden sammen – ikke med at gå fra det ene sted til det andet, og det skal være let at kunne dele jer op i mindre hold og samles igen. Det kan I på OCC.

Alle vores sale har deres eget foyerområde, hvor I kan møde og registrere jeres gæster i døren. Herfra er der få skridt til mødeområderne, der alle har forskellige størrelser, så I er garanteret præcis de rammer, I skal bruge – hver gang.

Foyererne kan også bruges aktivt – f.eks. til udstilling, sampling eller andet – og fungerer samtidig som små oaser, hvor I kan hente ny energi, arbejde i grupper eller blot snuppe en kop kaffe mellem indlæggene.

Spredt over OCC – men kun et stenkast fra hinanden – er desuden en række break-out lokaler, der kan bruges til mindre møder og workshops.

Kort sagt: Hvis jeres møde, konference eller kongres skal være let, elegant, effektivt og med plads til at trække vejret, har vi rammerne på OCC.

På OCC tilbyder vi...

Messer

Fest og event

Hoteller

En gastronomisk oplevelse.

Få styr på alt det praktiske.

Stil lige så mange spørgsmål, du vil.

Læs mere om haller og parkering.

Redskabet, der klæder dig på til messen.

Stil lige så mange spørgsmål, du vil.