Messer

Erfarne messearrangører

I Odense Congress Center har vi nogle af landets dygtigste og mest erfarne messearrangører, der ved alt om, hvad der skal til for at skabe den succesfulde messe – både for arrangører, udstillere og gæster.

Læg hertil et rigt udvalg af sale og haller, der kan indrettes præcis efter dine ønsker, så du har de optimale betingelser for en velafviklet messe.

På disse sider kan du læse nærmere om, hvad vi tilbyder dig som udstiller samt en række praktiske detaljer omkring din messe.

På OCC får I ...

Praktik

Styr på praktikken

Der er mange ting at forholde sig til, når en stor messe skal arrangeres. Heldigvis står vi klar til at assistere dig med alle tænkelige opgaver, så du og dine gæster får det maksimale ud af messen.

teknik

Styr på teknikken

Vi står klar til at hjælpe dig med alt det tekniske under messen – alt lige fra strømforsyning til det tekniske setup med kabler og digitale løsninger, der driller.

Transport og logistik

Styr på logistikken

Hvordan får du transporteret elementerne til din stand sikkert frem på OCC? Og hvordan og hvor opbevarer du dine ting under messen? Det hjælper vi dig med – i samarbejde med MESSE LOGISTIK.

lokaleoversigt

Det fulde overblik

Vil du se hele vores matrikel? Der er mange lokaler på OCC – derfor har vi gjort det overskueligt for dig med et oversigtskort.

mad på messen

Få stillet sulten

I Odense Congress Center er vi vant til at lave og servere smagfuld mad både i mindre skala til restaurantgæster og i helt store mængder til f.eks. landskongresser med op til 5.000 deltagere.

læring

Messeakademiet

På OCC’s messeakademi kan du tage kurser og bruge værktøjer, der sikrer en succesfuld messedeltagelse. Få gode råd om alt lige fra design af stand og salgsstrategi til opfølgning på leads.

Messer

Fest og event

Hoteller

En gastronomisk oplevelse.

Få styr på alt det praktiske.

Stil lige så mange spørgsmål, du vil.

Læs mere om haller og parkering.

Redskabet, der klæder dig på til messen.

Gå på opdagelse i vores fede fester og events.

Klar til din næste fest? Få hurtige svar her!

Stil lige så mange spørgsmål, du vil.