Noget at fejre

Fest på OCC

Sommerfest, fødselsdag eller julefrokost? Stort eller småt? James Bond, Oktoberfest eller Studio 54? Der er mange anledninger til at mødes og fejre – og mange måder at fejre på. Hos Odense Congress Center ved vi, hvordan man skruer en god fest sammen!

Den bedste fest? Det er festen, hvor du bare kan slappe af og nyde den gode stemning. Og det er lige præcis den fest, vi leverer igen og igen på Odense Congress Center.

Uanset om du inviterer 8 eller 8.000, så har vi de helt rigtige rammer og en knivskarp service, der sikrer et succesfuldt arrangement.

Mulighederne er nærmest uendelige. Vi har mange års erfaring med at holde fester, som vores gæster husker – og gerne vil gentage. 

Hvad du ønsker – skal du få
Fordi vi samarbejder med nogle af landets dygtigste eventbureauer, kan vores lokaler forvandles til de fedeste og mest eventyrlige rammer, du kan forestille dig. Vi har blandt andet stået for ekstraordinære temafester som James Bond Casino Royale, western, afterski, Hawaii, galla og Oktoberfest. Vi sammensætter præcis det, du ønsker.

På Odense Congress Center finder du alt, hvad du skal bruge til din næste fest: Gode selskabslokaler, let tilgængelighed, kælderbar til fest og farver og et stærkt team af professionelle værter, som er med dig fra start til slut. Du skal bare læne dig tilbage – og se frem til din helt store fest.

HUSK: Når du og dine gæster mødes på OCC, er der ingen, der har langt hjem. Med en placering midt i landet har din fest helt automatisk den perfekte lokation – tæt på motorvejen med gratis parkering og et hotel under samme tag.

På OCC får I ...

Hvem holder festen?

firmafest

Et brag af en firmafest

Firmafesten er for mange en af årets største og vigtigste begivenheder – vi har rammerne, ekspertisen og erfaringen til at garantere jer en mindeværdig aften, som dine kolleger sent vil glemme.

temafest

Sjovere, end du tror

Temafester er altid en sjov og anderledes måde at feste med sine kollegaer – en god fest og et godt grin huskes længe og bringer jer tættere på hinanden. Uanset om temaet er klassisk julefrokost, James Bond eller Oktoberfest, så står vi klar til at arrangere.

Mad og drikke

Uden mad og drikke...

…duer festen ikke. Vi ved, at mad og drikke er en stor del af festen, så derfor er maden og drikkevarerne lige så stor en prioriteret for os, som det er for dig. Vores kokke står klar til at byde på et hav af lækkerier, uanset om I er til streetfood eller eksklusiv gourmet.

Underholdning & event

Det farverige indslag

Underholdende og inddragende indslag som f.eks. musik eller teambuilding kan skabe uforglemmelige minder og styrke fællesskabet blandt gæsterne til en fest. Vi samarbejder med eventbureauer fra hele landet, så I får præcis den underholdning, I ønsker til jeres fest.

Hotel

Overnatning tæt på festen

Direkte tilknyttet festlokalerne på OCC finder du Hotel Odense. Et 4-stjernet hotel med hele 304 værelser, hvor dine gæster kan gå til køjs efter en festlig dag og aften og vågne op til lækker en morgenmadsbuffet.

Parkering & transport

Vi har gjort det let for dig

Med kun 3 minutters kørsel fra E20 samler du hurtigt dine gæster fra hele landet. På OCC finder du 1.900 gratis parkeringspladser og 26 ladestandere til dig og dine gæster. Er I med offentlig transport, kører bussen fra banegården flere gange i timen, og letbanen standser et kvarters gang fra OCC. Mød hinanden – helt problemfrit.

Kontakt

Hjælpen er nær

Hos os er hjælpen altid nær, når du vil sparre eller har spørgsmål til din næste fest. Du vil få tilknyttet en personlig koordinator, som sikrer, at alt er tænkt igennem ned til mindste detalje, så I får en så succesfuld fest som muligt.

Selskabsarrangement

Det skal fejres!

Uanset anledning og antal, så har OCC de perfekte lokaler til enhver fejring af både store og små begivenheder.

Konfirmation

En milepæl i livet

Står den på konfirmation eller nonfirmation for familiens teenager? Hos OCC finder I de helt rigtige lokaler til en af livets helt store fester.

Barnedåb

Og vi skal kalde dig...

Kært barn har mange navne – og det skal fejres! Uanset om I holder dåbs- eller navnefest, hjælper vi med at skabe et skønt minde, I vil glæde jer over at se tilbage på.

Mindehøjtidelighed

Vi vil aldrig glemme dig

Det sidste farvel er altid svært. Med en mindehøjtidelighed på OCC skal I blot møde op til en sidste afsked og mindes sammen med jeres allernærmeste.

Overnatning

Gå til køjs under samme tag

Alt under ét tag – lad bilen stå natten over og slut festen af med en overnatning på ét af skønne Hotel Odenses 304 værelser, som ligger i direkte tilknytning til OCC. Dagen efter kan du vågne op til en lækker morgenmadsbuffet i Restaurant Fionie.

Parkering & transport

Vi har gjort det let for dig

Med kun 3 minutters kørsel fra E20 samler du hurtigt dine gæster fra hele landet. Foran hovedindgangen finder du rigeligt med p-pladser og ladestandere til dig og dine gæster. Er I med offentlig transport, kører bussen fra banegården flere gange i timen, og letbanen standser et kvarters gang fra OCC.

Kontakt

Hjælpen er nær

Hos os er hjælpen altid nær, når du vil sparre eller har spørgsmål til din næste fest. Du vil få tilknyttet en personlig koordinator, som sikrer, at alt er tænkt igennem ned til mindste detalje, så I får en så succesfuld fest som muligt.

Vores andre venues

Messer

Fest og event

Hoteller

En gastronomisk oplevelse.

Få styr på alt det praktiske.

Stil lige så mange spørgsmål, du vil.

Læs mere om haller og parkering.

Redskabet, der klæder dig på til messen.

Gå på opdagelse i vores fede fester og events.

Klar til din næste fest? Få hurtige svar her!

Stil lige så mange spørgsmål, du vil.