Fest

Skal du holde fest?

Stort eller småt? Blomster eller kaktus? Vals eller samba? Smoking eller skatertøj? Rød løber eller sand på gulvet? Havefest eller slotsbal?

Vi har lavet tusindvis af fester over årene, og ved præcis hvordan vi hjælper jer til den perfekte aften – uanset hvor mange I er.

Lad os arrangere din fest

Vi har prøvet det hele før og med de helt perfekte omgivelser og faciliteter kan vi arrangere den perfekte fest til dig og dine ønsker.

Med vores store udvalg af lokaler har vi de helt perfekte betingelser for at kunne arrangere netop dén fest du ønsker – og det er helt fra de mindre uformelle receptioner til store fester med underholdning.

Her hos Odense Congress Center har vi også de helt optimale betingelser for at kunne levere mad og servere direkte fra køkkenet, hvorfor du ikke skal bekymre dig om noget som helst – der kommer simpelthen ikke til at mangle noget til din overdådige fest.

Temafester

Black-tie eller udklædningsfest? Vi hjælper med at komme med den perfekte idé til din fest, hvis du bare har en overordnet idé og forestilling om hvordan det skal være. Vi samarbejder med nogle af de mest kreative personer i branchen og derfor kan du forvente en dialog, der kommer til at imødekomme dine ønsker og krav til festen.

Odense Congress Centers faciliteter

Vi har også faciliteter, der vil gøre hele aftenen og festen lettere for dig og dine gæster. Fx har vi gratis parkering – og ønsker dine gæster eksempelvis at lade bilen stå natten over, har vi også et hotel med skønne værelser der kan sætte det sidste punktum på den mindeværdige fest.

Leder du efter noget mindre uformelt, der nødvendigvis ikke er en fest, men snarere en konference i Odense kan du læse mere om vores muligheder omkring dette her.

Interesseret? Kontakt os i dag!