Firmafest

Fest med kollegaerne

Firmafesten er for mange en af årets største og vigtigste begivenheder – på OCC er I garanteret en fest, der går over i historien.

Jubilæum, sommerfest, julefrokost – eller måske I bare har lyst til at fejre de små succeser i virksomheden? Uanset anledning og antal, så har OCC de perfekte rammer til enhver fest. Fra små, hyggelige lokaler til den helt store sal – hos os har I præcis den plads, der skal til for at I føler jer godt tilpas.

Firmafesten er arrangementet, hvor I har mulighed for at sætte medarbejderplejen i centrum. Det er en aften, hvor relationerne styrkes, og der skabes sammenhold og overskud. Det støtter vi op om fra start til slut, så I kan slappe af og nyde festen. Og når det er tid til at bryde op, kan I overnatte på et af vores 304 skønne hotelværelser i samme bygning.

På OCC vælger I helt selv, hvor meget – eller hvor lidt – vi skal hjælpe jer med. Vi kan stille de rå rammer til rådighed, vi kan levere det færdige produkt – og alt indimellem. Valget er jeres – så sørger vi for resten.

På OCC tilbyder vi...

Messer

Fest og event

Hoteller

En gastronomisk oplevelse.

Få styr på alt det praktiske.

Stil lige så mange spørgsmål, du vil.

Læs mere om haller og parkering.

Redskabet, der klæder dig på til messen.

Stil lige så mange spørgsmål, du vil.