FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Find svar på de oftest stillede spørgsmål.

Hotel

Jyske Bank Arena er en del af Odense Congress Center og ligger på samme matrikel som hotellet. Du kan gå fra hotellet til arenaen på 2-3 minutter.

Der er 6 km ind til centrum og knap 4 km via ringvej ud til motorvejen.

Man kan tjekke ind på Hotel Odense på OCC fra kl. 14.00 og frem. Receptionen er døgnbemandet og lukker kun få dage om året. Værelset skal senest være forladt kl. 10:00 den efterfølgende dag på hverdage eller kl. 11.00 i weekenden.

Vi har 1900 p-pladser, og det er gratis at parkere. Derudover råder vi over 26 ladestandere.

Ja! Så bliver der mere plads i kufferten til dine andre ting.

Ja – der er strygebræt og strygejern på alle værelser.

Vi har enkelte værelser med dobbeltseng.

Vi har 10 familieværelser med plads til 2 voksne og 2-3 børn.

Et barn koster 350 kroner i en ekstra seng.

Morgenmaden er inkluderet i prisen – medmindre du har valgt ophold af typen “morgenmad uden morgenbuffet”. Ønsker du at tilkøbe morgenmad, er prisen 150 kr.

Hotellet har et fitnesslokale i underetagen, der frit kan benyttes af vores gæster. I omklædningsrummet findes der også en sauna.

Man må gerne have kæledyr med på hotellet. Det koster 200 kr. pr. dag.

OCC er et røgfrit hotel, og derfor er rygning ikke tilladt indenfor. Vi har flere overdækkede områder udenfor i hotelgården, hvor rygning er tilladt.  Det koster 1.500 kr. i gebyr, hvis man ryger på værelserne og 3000 kr. i gebyr, hvis man ryger i f.eks. kælderbaren eller andre ”offentlige” steder på Odense Congress Center.

Der er ingen hæveautomater, men det er muligt at hæve et mindre beløb ved brug af Dankort. Derudover kan man benytte kreditkort ved betaling af værelset, i baren og i restauranten.

På OCC tilbyder vi gratis adgang til trådløst internet i hotelområdet og i vores vandrehaller – du kan logge på med din trådløse enhed uden kode.

Der er i OCC fri adgang til vores lounge. Vores personale er altid behjælpelige med at anvise løberuter på et stisystem i naturskønne omgivelser. På www.visitodense.com kan du læse om de mange muligheder, der er for at shoppe, dyrke sport, opleve kultur eller få en god kulinarisk oplevelse i Odense.

Odense huser Danmarks største indkøbscenter, et hyggeligt bycentrum og et kulturelt havnemiljø med havnebad og streetfood på Storms Pakhus. Som fødeby for H.C. Andersen mærker man det historiske vingesus i det velbevarede H.C. Andersen kvarter.

Du kan enten ringe til receptionen på telefon +45 65 56 01 00 eller booke direkte online her.

Restaurant

Restaurant Fionie er åben mandag til fredag fra kl. 06:30 – 22:00, lørdag fra 7.00 – 22.00 og søndag 7.00 – 10.30 (kun morgenmad). Køkkenet tager imod bestillinger frem til kl. 21.00.

Det er altid en god ide at bestille bord i god tid. Det gøres ved at scanne QR-koden på værelset, eller ring på +45 6556 0391. Når vi har store shows i huset, bliver der ofte hurtigt udsolgt.

Scan QR-koden på værelset, eller ring på telefon +45 6556 0391.

Fandt du ikke det, du søgte?

Hvis du ikke kunne finde svaret, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Messer

Fest og event

Hoteller

En gastronomisk oplevelse.

Få styr på alt det praktiske.

Stil lige så mange spørgsmål, du vil.

Læs mere om haller og parkering.

Redskabet, der klæder dig på til messen.

Stil lige så mange spørgsmål, du vil.