Mad og drikke

Mad til møder

Når noget er vigtigt, fortjener det stor opmærksomhed – og mad er vigtigt. På OCC får maden den opmærksomhed, som den fortjener – og som dine gæster fortjener. Vi har stort fokus på mødemaden, så den bliver en oplevelse, der dækker alle dine gæsters kulinariske behov.

Hvad er noget af det bedste ved en produktiv mødedag? Hvad kan vi blive ved med at snakke om i dagevis efterfølgende? Spørger du dine kursusgæster, så er svaret ofte: Maden…

Den perfekte mødedag hos os er krydret med pauser, der indeholder lækre og lette madoplevelser fyldt med smag og energi til resten af dagen. Nærende, smagfulde retter med de bedste ingredienser.

Det er mad med håndværk og holdning – vores køkken prioriterer bæredygtighed, og derfor bruger vi lokale, årstidsbestemte råvarer i vores menuer. Du får mad med muligheder og masser af variation på din tallerken – fra første til sidste bid. Der er noget for enhver smag.

Til dit møde tilbyder vi:

Formiddagsbuffet
Et smagfuldt input inden mødet starter eller i den første pause

Frokost
Nyd en tapasbuffet eller tallerkenservering

Eftermiddagsbuffet
Lidt sødt og godt til ganen i pausen om eftermiddagen

2-retters middag
Sæsoninspireret menu efter køkkenchefens valg

Skræddersyet menu
Har du noget helt andet i tankerne? Hos OCC er vi gerne kreative, og vi synes, det er spændende, når der skal udvikles en løsning, der er skræddersyet præcis til de behov, der passer til dine gæster.

Måske frokostbuffeten skal have et tema? Vi kan levere alt lige fra moderne streetfood til en inspirerende sandwichbuffet eller vores 100 % vegetarbuffet. Vi ved, hvor vigtig maden er – og vi gør os umage hver gang.

*Har du allergi?
Vi er meget opmærksomme på, at der er mad til alle vores gæster. Har du allergi, vil vi meget gerne vide det, så snart du møder ind på OCC. Så kan vi sikre, at vi kan præsentere en lækker anretning, der er på lige fod med resten af mødemaden.

Smag på

Messer

Fest og event

Hoteller

En gastronomisk oplevelse.

Få styr på alt det praktiske.

Stil lige så mange spørgsmål, du vil.

Læs mere om haller og parkering.

Redskabet, der klæder dig på til messen.

Gå på opdagelse i vores fede fester og events.

Klar til din næste fest? Få hurtige svar her!

Stil lige så mange spørgsmål, du vil.