Alle vores

Lokaler

2, 400 eller 8.000 gæster? Intimt, mellemstort eller enormt? Hos os finder du lokaler til alle typer møder, fester og messer, som både har den nødvendige plads, men som også oser af hygge.

Odense Congress Center er enhver virksomhed eller privatpersons genvej til succesfulde møder, konferencer, messer, fester og events i eksklusive og moderne lokaler. 

Herunder kan du gå på opdagelse i de mange alsidige lokaler, du finder på OCC.

Vores lokaler

De små

Mødelokaler

Mød hinanden i lyse, moderne mødelokaler i Odense – side om side og altid i den helt rette størrelse til netop jeres møde.

Lidt større

Sale

Tag imod jeres gæster direkte i døren og byd dem velkommen i en af vores tre store sale – i ét plan. Oplev fantastisk logistik og et væld af små oaser overalt, der binder hele herligheden sammen.

Stort

Haller

På OCC finder du nogle af landets bedste faciliteter til store møder, konferencer, kongresser, messer og andre store events. Med tre sale, tre store haller og Jyske Bank Arena er mulighederne nærmest uendelige, og vi har ekspertisen til at sikre jeres succes – hver gang.

Kæmpe

Jyske Bank Arena

Jyske Bank Arena slog for første gang dørene op den 6. oktober 2007. Siden åbningen har en af landets mest moderne multiarenaer lagt scene til en lang række storslåede koncerter og shows, messer, landsmøder og meget mere.

Afterparty

Lounge og bar

Har I lyst til at samles før eller efter mødet – eller måske tage et break fra programmet i løbet af dagen? Så byder vi varmt velkommen i vores business lounge, kælderbar eller vinbar – blot et stenkast fra jeres mødelokale.

Messer

Fest og event

Hoteller

En gastronomisk oplevelse.

Få styr på alt det praktiske.

Stil lige så mange spørgsmål, du vil.

Læs mere om haller og parkering.

Redskabet, der klæder dig på til messen.

Gå på opdagelse i vores fede fester og events.

Klar til din næste fest? Få hurtige svar her!

Stil lige så mange spørgsmål, du vil.