Møde og konference

Moderne mødefaciliteter i Odense

At mødes handler om at være tæt på hinanden – med plads til at brede sig.
På OCC finder I mødelokaler og sale i alle størrelser samlet omkring en central foyer.

Et lille intimt kickoff-møde omkring et rundt bord eller den helt store konference med stolerækker så langt øjet rækker?

På OCC spænder vi bredt uden at gå på kompromis med den gode oplevelse – uanset om I er få eller mange med  behov for at mødes.

Det eneste, I skal koncentrere jer om, er jeres faglighed og fælles interesser. Så sørger vores erfarne team for alt det andet; lige fra lokaler, mad og overnatning til alt det praktiske omkring jeres arrangement.

På OCC får I ...

Vælg antal gæster

Mødelokaler

Et væld af mindre mødemuligheder

Lad dig ikke snyde af navnet – på OCC er vi også eksperter i de mindre møder. Hos os finder du et væld af små og mellemstore lokaler.

Lounge og bar

Hyggeligere, end du tror

OCC byder på masser af hyggelige områder til både afslapning og drinks – både indendørs og udenfor.

Parkering

Vi har gjort det let for dig

På OCC finder du 1.900 gratis parkeringspladser og 26 ladestandere til dig og dine gæster. Så bliver logistikken ikke lettere.

Hotel

Mød veludhvilet op

Direkte tilknyttet mødelokalerne på OCC finder du Hotel Odense. Et 4-stjernet hotel med hele 304 lyse værelser og døgnbemandet reception.

Kontakt

Med dig – hele vejen

Hos os er hjælpen altid nær. Vores professionelle konferenceteam har kontor direkte ud til det store foyerområde, og deres mange års erfaring garanterer, at du og dit møde lykkes.

Sale

Når det hele er tæt på

Dagsmøde, årsmøde, landskonference eller kick-off? På OCC samler vi hele Danmark til effektive og succesfulde møder og events.

Udstilling

Masser af plads til din udstilling

Jeres fagudstilling, produktlancering eller hands-on workshop har nærmest uendelige muligheder på OCC. Her får I både pladsen, tiden og ekspertisen til at folde jeres univers ud.

Parkering

Lige til døren - hurtigt og effektivt

På OCC finder du 1.900 gratis parkeringspladser og 26 ladestandere til dig og dine gæster. Så bliver logistikken ikke lettere.

Hotel

Når det kræver en overnatning eller to

Direkte tilknyttet mødelokalerne på OCC finder du Hotel Odense. Et 4-stjernet hotel med hele 304 lyse værelser og døgnbemandet reception.

Kontakt

Én stor familie

På OCC står mange hænder parat til at hjælpe dig både før, under og efter dit arrangement.

Haller og arena

Når logistikken er vigtig

Alt på ét plan og under ét tag – tæt på hinanden. På OCC finder du næsten 20.000 m2 fordelt på 3 store haller, 3 sale, Jyske Bank Arena og et væld af mindre mødelokaler.

Vi hjælper dig

Den helt rette back-up

På OCC er du i trygge hænder – også med de helt store arrangementer. Vi har mange års erfaring med afvikling af events med op til 8.300 gæster og et stærkt team af professionelle fagkolleger i ryggen.

Parkering

Let for alle

På OCC finder du 1.900 gratis parkeringspladser og 26 ladestandere til dig og dine mange gæster. Så bliver logistikken ikke lettere.

Hotel

Hundredvis af senge i Odense

Med 304 skønne værelser på Hotel Odense og endnu flere på søsterhotellet Hotel Odeon, er OCC i top-5 af mulige afholdelsessteder for helt store landsmøder, internationale kongresser og stormøder, når dit arrangement er med overnatning.

Kontakt

Ét arrangement
– én kontakt

Møder handler om tillid – og for os er det vigtigt, at du føler dig tryg. Derfor har du altid én primær kontaktperson hos os, der håndterer både planlægning og koordinering med messeafdeling, bustransport, øvrige hoteller, serviceafdelingen samt vores køkken. 

Vores andre venues

Messer

Fest og event

Hoteller

En gastronomisk oplevelse.

Få styr på alt det praktiske.

Stil lige så mange spørgsmål, du vil.

Læs mere om haller og parkering.

Redskabet, der klæder dig på til messen.

Gå på opdagelse i vores fede fester og events.

Klar til din næste fest? Få hurtige svar her!

Stil lige så mange spørgsmål, du vil.