Overnatning til fester

Hotel Odense

Alt under ét tag – lad bilen stå natten over og slut festen af med en overnatning på skønne Hotel Odense.

Fortsætter festen til langt ud på natten? Så er Hotel Odense det oplagte valg til en dejlig overnatning i en blød seng. Du finder 304 skønne værelser kun et stenkast fra festen – og under samme tag som OCC. Så er der ingen, der skal tænke på transport – fokus er kun på din fest.

Efter en god nats søvn kan du og gæsterne lade jer forkæle med en dejlig morgenbuffet, inden I vender næsen hjemad.

Har I behov for flere værelser end 304? Så råder vi over 234 smukke værelser på Odenses bedst anmeldte hotel: Hotel Odeon i centrum af byen. Vi hjælper gerne med logistikken, så det hele kan gå op i en højere enhed.

Hotel Odense tilbyder

Midt i Odense

Hotel Odeon

Hotel Odeon er en oase i den pulserende midtbys hyggelige H.C. Andersen Kvarter – tæt på shopping, seværdigheder, restauranter og blot et stenkast fra kongres- og kulturhuset ODEON samt den store, nye museum- og oplevelsesattraktion, H.C. Andersens Hus.

Svendborg

Stella Maris

Træk et døgn ud af kalenderen og forær jer selv et pusterum ved vandkanten i et af Stella Maris’ 36 smukke New England-inspirerede værelser.

Nyd roen, stemningen og hinanden i omgivelser, hvor der er kræset for detaljerne i alle værelser, og indretningen både respekterer den originale byggestil og er tilsat moderne elementer.

Messer

Fest og event

Hoteller

En gastronomisk oplevelse.

Få styr på alt det praktiske.

Stil lige så mange spørgsmål, du vil.

Læs mere om haller og parkering.

Redskabet, der klæder dig på til messen.

Gå på opdagelse i vores fede fester og events.

Klar til din næste fest? Få hurtige svar her!

Stil lige så mange spørgsmål, du vil.