Vi står klar

Alt det, vi kan hjælpe dig med

På OCC har vi professionelle fagfolk til alt lige fra maden og blomster til vagter, AV og oppyntning – og det, vi ikke selv kan klare, har vi dygtige partnere til. Så kan du slappe af og fokusere på dine gæster.

De rigtige faciliteter på det rigtige sted er én ting – men alt det udenom mødet eller konferencen er ofte lige så vigtigt.

Når du vælger OCC til dit næste møde, vælger du samtidig trygheden ved at vide, at alt omkring dit arrangement bliver håndteret af en stor stab af uddannede fagfolk, der er specialister på hver deres område.

Fordi vi både er et kongrescenter og en af landets største messeafviklere, er vi klar til at hjælpe med både oppyntning af jeres lokale, p-vagter, registrering af gæster og meget mere. Vores dedikerede messeafdeling er danmarksmestre i at håndtere alle former for opbygning af stande og boder.

Vi har erfaringen, så du kan føle dig tryg – og skulle I have behov for kontakt til andre leverandører, f.eks. transport eller fest/event-arrangører, har vi en række faste samarbejdspartnere, som vi med glæde formidler kontakten til.

Vi tilbyder...

App

Digital kongresstyring

Hos Odense Congress Center tilbyder vi en omfattende og integreret digital løsning til afvikling af kongresser, landsmøder, generalforsamlinger og andre vedtægtsbestemte arrangementer.

Vis jer frem

Udstilling

På OCC finder du ikke kun nogle af landets bedste mødefaciliteter – vi har også de helt rigtige rammer til at vise jeres produkter frem fra deres bedste side, når I mødes midt i landet.

Samarbejde

Partnere

Gode venner er vigtige – og på OCC har vi en lang række faste samarbejdspartnere på flere forskellige områder.

Ven af huset

Firmaaftaler

Har I lyst til at være fast samarbejdspartner med Odense Congress Center? Med en firmaaftale får I de bedste priser og den letteste vej til booking.

Messer

Fest og event

Hoteller

En gastronomisk oplevelse.

Få styr på alt det praktiske.

Stil lige så mange spørgsmål, du vil.

Læs mere om haller og parkering.

Redskabet, der klæder dig på til messen.

Gå på opdagelse i vores fede fester og events.

Klar til din næste fest? Få hurtige svar her!

Stil lige så mange spørgsmål, du vil.