Overnatning

Hotel Odense

Best Western Plus Hotel Odense er en del af Odense Congress Center – med direkte adgang til vores kongres- og konferencefaciliteter. Hotellet har 304 lækre værelser, restaurant og business lounge – ideelt, hvis I vil kunne gå direkte fra værelset og til mødelokalet.

Vil du som underviser, mødeleder eller -deltager være helt tæt på mødelokalet dagen før eller efter mødet, så kan du overnatte på skønne Best Western Plus Hotel Odense på OCC. Så slipper du for at skulle tænke på transport frem og tilbage samme dag.

Hotel Odense er også ideelt, hvis dine gæster er på kursus i flere dage: I får mere tid sammen, og med hotellets unikke beliggenhed er I både nær Odense centrum og under to timer fra København, Århus og Nordtyskland.

Alle overnatninger er inklusiv lækker, frisklavet morgenbuffet, ligesom hotellet tilbyder lobbybar, du frit kan benytte. Omkring Hotel Odense finder du desuden en mængde løberuter i smukke naturskønne omgivelser.

Har I brug for endnu flere værelser, så hjælper vi gerne med booking andre steder på vores skønne ø – f.eks. på vores to søsterhoteller, som du kan læse mere om herunder.

Hotel Odense tilbyder...

Midt i Odense

Hotel Odeon

Hotel Odeon er en oase i den pulserende midtbys hyggelige H.C. Andersen Kvarter – tæt på shopping, seværdigheder, restauranter og blot et stenkast fra kongres- og kulturhuset ODEON samt den store, nye museum- og oplevelsesattraktion, H.C. Andersens Hus.

Svendborg

Stella Maris

Træk et døgn ud af kalenderen og forær jer selv et pusterum ved vandkanten i et af Stella Maris’ 36 smukke New England-inspirerede værelser.

Nyd roen, stemningen og hinanden i omgivelser, hvor der er kræset for detaljerne i alle værelser, og indretningen både respekterer den originale byggestil og er tilsat moderne elementer.

Messer

Fest og event

Hoteller

En gastronomisk oplevelse.

Få styr på alt det praktiske.

Stil lige så mange spørgsmål, du vil.

Læs mere om haller og parkering.

Redskabet, der klæder dig på til messen.

Gå på opdagelse i vores fede fester og events.

Klar til din næste fest? Få hurtige svar her!

Stil lige så mange spørgsmål, du vil.