Odense Congress Center er et af landets største og mest fleksible møde-, konference- og messesteder. Men vidste du, at vi også stiller 343 dejlige hotelværelser, på to forskellige unikke locations, til jeres rådighed?

Hvis jeres møde, kongres, konference eller fest strækker sig over flere dage er nem adgang til overnatning for jer og jeres gæster et must.

Når I møder hinanden midt i landet på OCC er vi derfor glade for at kunne tilbyde jer overnatning på både Hotel Odense og det helt nye Hotel Odeon. I alt 343 værelser som en integreret del af jeres arrangement på OCC.

Hotel Odense

Hotel Odense er en del af Odense Congress Center, med direkte adgang til vores kongres- og konferencefaciliteter.

Hotellet har 109 helt nyrenoverede værelser, restaurant og Business Lounge – ideelt hvis I vil kunne gå direkte fra værelset og til mødelokalet.

BOOK PÅ HOTEL ODENSE HER

Hotel Odeon

Hotel Odeon er Odenses nyeste og største hotel, kun et stenkast fra banegården, og giver jer helt nye mødemuligheder midt i landet.

Hotellet tilbyder 234 flotte værelser i nordisk design, samt bar og restaurant. Herudover finder I også mødefaciliteter for op til 54 personer i Hotel Odeon – og vi arrangerer naturligvis gerne transport de 6,5 km. til og fra OCC, hvis I har brug for mere plads.

BOOK PÅ HOTEL ODEON HER

Vi glæder os til at se jer!