Døgnmøder på Hotel Odeon

06. feb 2020

Ro på og helt ned i gear. Det er effekten Hotel Odeon har på de fleste, så snart de træder ind i lobbyen på Odenses nyeste hotel – og hvad I får, når I holder jeres møde i hjertet af byen.

Med en placering midt i Odense, et stenkast fra banegården, og fire mødelokaler i elegant, nordisk design er Hotel Odeon et oplagt valg til mødet, hvor både rammerne og geografien skal være i absolut topklasse.

Hotellet er ideelt til dagsarrangementer, men kommer for alvor til sin ret, når I kobler en overnatning på jeres møde. Fra den skønne pejsestue, hvor I kan nyde en eftermiddagssnack eller aftendrink, til elevatoren der kører direkte fra p-kælderen og op til værelserne – alt på Hotel Odeon er skabt til at gøre jeres ophold så let og ubesværet som muligt.

Uanset om I er få eller mange, står vores dygtige team klar til at gøre dit møde på Hotel Odeon en enestående oplevelse, ligesom selve hotellet er indrettet så alt er tæt på hinanden, og I kan bruge tiden sammen – både før, under og efter dagens faglige program.

Det gælder også restauranten, H.C. by Meyers, som serverer en smagfuld menu i den kendte Meyers-kvalitet – i omgivelser, der inviterer til nærvær og afslapning.

Du kan se dine muligheder for dag- og døgnmøder på Hotel Odeon her.

Slut uge af med Dinnerdays på Hotel Odeon
Hvis du har lyst til at opleve Hotel Odeon, og sætter pris på en stor smagsoplevelse til små penge, kan vi varmt anbefale restaurant H.C. by Meyers, som i uge 6 deltager i DinnerDays i Odense.

Det betyder at du får 3 skønne retter i de smukke rammer på ”HC” for kun 210 kr. pr. person – men skynd dig! – der er begrænset antal ledige pladser. Velbekomme!

Læs mere om H.C. by Meyers og DinnerDays ved at klikke her.