Book dit næste møde, din konference eller kongres på tlf. +45 6556 0350 eller kontakt os for et uforpligtende tilbud. Vi er klar ved telefonerne til at hjælpe dig.

Vores gæsteteam er et af landets dygtigste og mest erfarne – så ring eller skriv til os for professionel rådgivning eller et uforpligtende tilbud.

Lone Palm
Anne Mette Hvass
Kongres- og konferencechef Head of Sales
9117 7398
lopa@ose.dk
2151 6039
amh@ose.dk

 

Signe Rauhe Brix
Hanne Lund
Konferencekoordinator Konferencekoordinator
2496 8020
srb@ose.dk
2021 0069
halu@ose.dk

 

Sandra Hartvig Hansen Anne Thygesen
Konferencekoordinator Sales Manager
2046 0113
saha@ose.dk
5124 1719 •
ant@ose.dk

 

Andre nyttige kontaktinfo

Ønsker du at bestille værelser på Hotel Odense, eller skal du have fat i et af vores øvrige forretningsområder i Odense Sport & Event? Så finder du kontaktinfo her.

Har du en mere generel forespørgsel, så ring på tlf. 6556 0100 eller skriv til occ@occ.dk

Vores konferenceteam giver dig
  • 1 fast planlægningskontakt
  • Altid tæt på dig og dine gæster
  • Koordinering af bustransport og hotel
  • Sparring og idéudvikling
  • Fuld PCO-pakke
Under hele processen af booking af vores fest har OCC været behjælpelige og imødekommende - også hver gang, vi kom med en ændring. Dejligt sted, hvor vi gerne kommer igen.
Heidi Ebbesen
Adm. medarbejder, Coop Distribution Center i Odense
Vi havde en rigtig god dag og fest. En stor tak også til dig Camilla, der med dit servicemindede væsen, og hjælp hele vejen igennem, var med til at gøre det nemt for mig. Jeg har fået meget ros på vegne af dit arbejde - så tak for det!
Rasmus Jensen
Research Consultant, Hansen Toft
Det er altid en fornøjelse at holde vores konference hos jer. Man føler sig selv som gæst og kan nyde dagen. Har man brug for hjælp, er den der med det samme, og det gør en tryg. Altid meget venlige medarbejdere og alt er i orden, der er rent og pænt.
Tina Kjær
Head of Finance & Administration, Lindberg International A/S
Tak for en super god dag ved jer. Stor ros for jeres arbejde samt lækre mad. Vi følte os meget velkommen, og det er ikke sidste gang, at vi holder noget ved jer. Nu ved jeg også, hvad det handler om til næste gang.
Nathalie Kajberg Knudsen
Driftkoordinator, FKS Slamson A/S
God service fra alle involverede. Gode dialoger både før og under arrangementet, lækker mad og gode lokaler. Kan slet ikke sætte en finger på noget, og vil varmt anbefale stedet til andre, og forhåbentlig også selv bruge det ved andre lejligheder.
Anja Wenneke Andreasen
Business Development Manager, Verisure

Interesseret? Kontakt os i dag!