Haller i Odense

På OCC finder du nogle af landets bedste faciliteter til store møder, konferencer, kongresser og andre store events. Med tre sale, tre store haller og Jyske Bank Arena er mulighederne nærmest uendelige, og vi har ekspertisen til at sikre jeres succes – hver gang. 

Til nogle arrangementer er der kun en håndfuld steder i landet, hvor pladsen rækker til at samles – allesammen. Heldigvis ligger et af de steder midt i Danmark, tæt på både øst, vest og alt indimellem.

Velkommen til OCC.

Vi er vant til at håndtere flere end 8.000 gæster på én gang, og fordi alt er i ét plan, vil I opleve, at logistikken flyder frit og ubesværet fra start til slut. Vores gæsteteam er et af landets mest erfarne til håndtering af store events og hjælper gerne med al praktik, så du har friheden til at fokusere på dine gæster.

Vores tre store haller kan omdannes til alt fra konferencesal til gallafest, og de tilknyttede foyerer kan med fordel bruges aktivt – f.eks. til udstilling, sampling eller andet. Foyererne fungerer samtidig som små oaser, hvor I kan hente ny energi, arbejde i grupper eller blot snuppe en kop kaffe mellem indlæggene.

Spredt over OCC – men kun et stenkast fra hinanden – er desuden en række break-out lokaler, der kan bruges til mindre møder og workshops.

Kort sagt: Hvis jeres møde, konference eller kongres skal være let, elegant, effektivt og med plads til at trække vejret, har vi rammerne på OCC.

Også når det skal være rigtig stort.

På OCC tilbyder vi
  • 3 store haller med op til 8.300 gæster
  • 3 mindre haller & Jyske Bank Arena
  • 26 grupperum
  • Alt med egen indgang og foyer
  • Gæste-team tæt på dig
Meget tilfreds med vores generalforsamling, middag og netværksarrangement. Alt var i trygge hænder fra start til slut. Og alle ændringer, som der var mange af, blev klaret med et smil.
Jørgen Eriksen
Ambassadør, Albani
God service fra alle involverede. God dialog både før og under vores event, udsøgt mad og gode faciliteter. Jeg kan ikke sætte en finger på noget, og jeg kan virkelig anbefale OCC til andre. Forhåbentligt får jeg mulighed for at besøge stedet igen en anden gang.
Anja Wenneke Andreasen
Business Development Manager, Verisure

Interesseret? Kontakt os i dag!