Haller i Odense

På OCC finder du nogle af landets bedste faciliteter til store møder, konferencer, kongresser og andre store events. Med tre sale, tre store haller og Jyske Bank Arena er mulighederne nærmest uendelige, og vi har ekspertisen til at sikre jeres succes – hver gang. 

Til nogle arrangementer er der kun en håndfuld steder i landet, hvor pladsen rækker til at samles – allesammen. Heldigvis ligger et af de steder midt i Danmark, tæt på både øst, vest og alt indimellem.

Velkommen til OCC.

Vi er vant til at håndtere flere end 8.000 gæster på én gang, og fordi alt er i ét plan, vil I opleve, at logistikken flyder frit og ubesværet fra start til slut. Vores gæsteteam er et af landets mest erfarne til håndtering af store events og hjælper gerne med al praktik, så du har friheden til at fokusere på dine gæster.

Vores tre store haller kan omdannes til alt fra konferencesal til gallafest, og de tilknyttede foyerer kan med fordel bruges aktivt – f.eks. til udstilling, sampling eller andet. Foyererne fungerer samtidig som små oaser, hvor I kan hente ny energi, arbejde i grupper eller blot snuppe en kop kaffe mellem indlæggene.

Spredt over OCC – men kun et stenkast fra hinanden – er desuden en række break-out lokaler, der kan bruges til mindre møder og workshops.

Kort sagt: Hvis jeres møde, konference eller kongres skal være let, elegant, effektivt og med plads til at trække vejret, har vi rammerne på OCC.

Også når det skal være rigtig stort.

På OCC tilbyder vi
  • 3 haller op til 8.300 gæster
  • 3 sale og Jyske Bank Arena
  • 26 break-out lokaler
  • Alt med egen indgang og foyer
  • Gæsteteam helt tæt på
Meget tilfreds med vores generalforsamling, middag og netværksarrangement. Alt var i trygge hænder fra start til slut. Og alle ændringer, som der var mange af, blev klaret med et smil.
Jørgen Eriksen
Ambassadør, Albani
God service fra alle involverede. Gode dialoger både før og under arrangementet, lækker mad og gode lokaler. Kan slet ikke sætte en finger på noget, og vil varmt anbefale stedet til andre, og forhåbentlig også selv bruge det ved andre lejligheder.
Anja Wenneke Andreasen
Business Development Manager, Verisure

Interesseret? Kontakt os i dag!