Har I lyst til at samles før eller efter mødet – eller måske tage et break fra programmet i løbet af dagen? Så byder vi varmt velkommen i vores business lounge, kælderbar eller vinbar – blot et stenkast fra jeres mødelokale.

Gode møder har gode pauser – og på OCC kan I netværke og komme tættere på hinanden lige præcis dér, hvor det giver mening for jer.

Business loungen er stedet, hvor I kan trække jer tilbage i fred og ro i uformelle rammer, efter den sidste PowerPoint er løbet over skærmen – mens vinbaren i underetagen byder jer velkommen med eller uden et glas delikat drue i hånden.

I kælderen finder du også vores helt nye kælderbar – det perfekte sted at sætte punktum efter en god middag. Her kan I spille dart, shuffleboard og brætspil – eller måske bare få en god snak i bløde møbler?

Alle tre oaser ligger i direkte forlængelse af foyeren. Spørg din konferencekoordinator om mulighederne, læn jer tilbage, sænk skuldrene og kom helt ned i gear efter en produktiv mødedag på OCC.

Husk også jeres muligheder for at trække uden for til OCC Ranch og vores smukke grønne arealer.

På OCC tilbyder vi
  • Business lounge med fladskærm
  • Vinbar til tapasarrangementer
  • Kælderbar til afterparty og networking
  • Sofagrupper og højborde i foyer
  • Rige muligheder for jeres helt eget arrangement
Under hele processen af booking af vores fest har OCC været behjælpelige og imødekommende - også hver gang, vi kom med en ændring. Dejligt sted, hvor vi gerne kommer igen.
Heidi Ebbesen
Adm. medarbejder, Coop Distribution Center i Odense
Det er altid en fornøjelse at holde vores konference hos jer. Man føler sig selv som gæst og kan nyde dagen. Har man brug for hjælp, er den der med det samme, og det gør en tryg. Altid meget venlige medarbejdere og alt er i orden, der er rent og pænt.
Tina Kjær
Head of Finance & Administration, Lindberg International A/S
Tak for en super god dag ved jer. Stor ros for jeres arbejde samt lækre mad. Vi følte os meget velkommen, og det er ikke sidste gang, at vi holder noget ved jer. Nu ved jeg også, hvad det handler om til næste gang.
Nathalie Kajberg Knudsen
Driftkoordinator, FKS Slamson A/S
God service fra alle involverede. God dialog både før og under vores event, udsøgt mad og gode faciliteter. Jeg kan ikke sætte en finger på noget, og jeg kan virkelig anbefale OCC til andre. Forhåbentligt får jeg mulighed for at besøge stedet igen en anden gang.
Anja Wenneke Andreasen
Business Development Manager, Verisure

Interesseret? Kontakt os i dag!