Hotel Odense & Hotel Odeon

Odense Congress Center er et af landets største og mest fleksible møde-, konference- og messesteder. Men vidste du, at vi også stiller 343 dejlige hotelværelser til rådighed?

Strækker jeres møde, kongres, konference eller fest sig over flere dage, så er nem adgang til overnatning for jeres gæster et must.

Når I møder hinanden midt i landet på OCC, er vi derfor glade for at kunne tilbyde jer overnatning – både på Hotel Odense og det helt nye Hotel Odeon. I alt 343 værelser som en integreret del af jeres arrangement på OCC.

Hotel Odense
Hotel Odense er en del af Odense Congress Center med direkte adgang til vores kongres- og konferencefaciliteter. Hotellet har 109 helt nyrenoverede værelser, restaurant og business lounge – ideelt, hvis I vil kunne gå direkte fra værelset og til mødelokalet.

Læs mere om Hotel Odense her

Hotel Odeon
Hotel Odeon er Odenses nyeste og største hotel. Det befinder sig kun et stenkast fra banegården, og det giver jer helt nye mødemuligheder midt i landet – og midt i byen.

Hotellet tilbyder 234 flotte værelser i nordisk design, samt bar og restaurant. Herudover finder I også mødefaciliteter for op til 64 personer på hotellet – og vi arrangerer naturligvis gerne transport de 6,5 km til og fra OCC.

Læs mere om Hotel Odeon her

På OCC tilbyder vi
  • I alt 343 hotelværelser
  • Hotel Odense direkte på OCC
  • Hotel Odeon i Odense midtby
  • Stort netværk af partnerhoteller
  • Hjælp med transport og logistik
Under hele processen af booking af vores fest har OCC været behjælpelige og imødekommende - også hver gang, vi kom med en ændring. Dejligt sted, hvor vi gerne kommer igen.
Heidi Ebbesen
Adm. medarbejder, Coop Distribution Center i Odense
Det er altid en fornøjelse at holde vores konference hos jer. Man føler sig selv som gæst og kan nyde dagen. Har man brug for hjælp, er den der med det samme, og det gør en tryg. Altid meget venlige medarbejdere og alt er i orden, der er rent og pænt.
Tina Kjær
Head of Finance & Administration, Lindberg International A/S
Tak for en super god dag ved jer. Stor ros for jeres arbejde samt lækre mad. Vi følte os meget velkommen, og det er ikke sidste gang, at vi holder noget ved jer. Nu ved jeg også, hvad det handler om til næste gang.
Nathalie Kajberg Knudsen
Driftkoordinator, FKS Slamson A/S
God service fra alle involverede. God dialog både før og under vores event, udsøgt mad og gode faciliteter. Jeg kan ikke sætte en finger på noget, og jeg kan virkelig anbefale OCC til andre. Forhåbentligt får jeg mulighed for at besøge stedet igen en anden gang.
Anja Wenneke Andreasen
Business Development Manager, Verisure

Interesseret? Kontakt os i dag!