Gode venner er vigtige – og på OCC har vi en lang række faste samarbejdspartnere på flere forskellige områder.

Mødeøen Fyn
Vi vil gerne bidrage til at endnu flere oplever alt, hvad Fyn har at byde på. Derfor er vi stolte medlemmer af Mødeøen Fyn – et samarbejde på tværs af hele øen, der skal tiltrække endnu flere møder, konferencer og kongresser til Danmarks æblehave.

Du kan læse mere om Mødeøen Fyn her.

Danske Konferencecentre (DKBS)
DKBS er en forening af mere end 77 møde- og konferencecentre, der i over 20 år har hjulpet de danske mødebookere med at finde steder til konferencer, møder, events, firmafester osv.

OCC er Autoriseret Partner ved DKBS og dermed jeres garanti for, at hvis vi – mod forventning – ikke kan imødekomme jeres forespørgsel, så sikrer vi kontakten til DKBS.

Som Autoriseret Partner med DKBS er Odense Congress Center desuden kvalitetsstemplet af vores gæster som et af landets førende steder inden for møder og konferencer.

Læs mere om DKBS her.

Inspiring Denmark
Inspiring Denmark er den syddanske organisation for udvikling af erhvervsturisme. Sammen arbejder vi for at trække endnu flere internationale konferencer til Syddanmark og hjælper forskere, mødeplanlæggere, virksomheder og organisationer med at vinde og planlægge internationale arrangementer på et højt og professionelt niveau.

Læs mere om Inspiring Denmark her.

 

Under hele processen af booking af vores fest har OCC været behjælpelige og imødekommende - også hver gang, vi kom med en ændring. Dejligt sted, hvor vi gerne kommer igen.
Heidi Ebbesen
Adm. medarbejder, Coop Distribution Center i Odense
Vi havde en rigtig god dag og fest. En stor tak også til dig Camilla, der med dit servicemindede væsen, og hjælp hele vejen igennem, var med til at gøre det nemt for mig. Jeg har fået meget ros på vegne af dit arbejde - så tak for det!
Rasmus Jensen
Research Consultant, Hansen Toft
Det er altid en fornøjelse at holde vores konference hos jer. Man føler sig selv som gæst og kan nyde dagen. Har man brug for hjælp, er den der med det samme, og det gør en tryg. Altid meget venlige medarbejdere og alt er i orden, der er rent og pænt.
Tina Kjær
Head of Finance & Administration, Lindberg International A/S
Tak for en super god dag ved jer. Stor ros for jeres arbejde samt lækre mad. Vi følte os meget velkommen, og det er ikke sidste gang, at vi holder noget ved jer. Nu ved jeg også, hvad det handler om til næste gang.
Nathalie Kajberg Knudsen
Driftkoordinator, FKS Slamson A/S

Interesseret? Kontakt os i dag!