Ny frokost og velkommen i Glascaféen på OCC

06. feb 2020

Vi spørger ofte vores gæster, hvad de synes er god mad til deres møde, konference eller under en messe – og nu kan du glæde dig til at nyde en endnu friskere, grønnere og mere varieret menu, når du besøger os på OCC – endda i helt nye rammer.

Maden er en stor del af at mødes ude af huset – især når du selv kan vælge, hvad der er på tallerkenen til lige netop din mødefrokost.

Derfor har vi bragt buffeten tilbage på OCC i en ny og opdateret udgave. Masser af grønt, masser af fisk, og naturligvis et bredt udvalg af både kød og tilbehør. Glæd dig til dit næste besøg hos os, hvor du har rig mulighed for at sammensætte lige netop DIN frokostmenu.

Nye frokostomgivelser
Det er ikke kun menuen, der er ny på OCC i 2020 – du kan nu også se frem til skønne nye frokost- og pauserammer.

Den 1. februar slog vi dørene op for Glascaféen – en skøn oase i hjertet af OCC, som på fineste vis binder haller og pauseområder sammen for jer som gæster.

I Glascaféen vil du opleve at der er der højt til loftet, masser af naturligt dagslys, grønne planter og skønne farver. Området byder på både café- og ståborde, og har plads til hele 196 siddende gæster, så I kan spise sammen – alle sammen.

Vi glæder os til at høre, hvad du og dine gæster siger til det og ser frem til at byde jer velkommen i Glascaféen, næste gang I besøger OCC.