Nyt på Nature Energy Park

06. feb 2020

Nature Energy Park er en del af OCC og tilbyder unikke og anderledes rammer til dine møder. På det helt nye website kan du se alt, hvad Nature Energy Park tilbyder dig af spændende mødemuligheder og samtidig møde vores nye salgskonsulent, Tina.

På Nature Energy Park (Odense Stadion) finder du mødelokaler i alle størrelser og til alle typer møder– fra eksklusive skyboxe til elegante lounges – med et lysindfald og en udsigt i særklasse. Perfekt til dit næste møde, konference, showroom, foredrag eller fyraftensarrangement.

Nyt website – nyt ansigt
Vi er glade for nu at kunne præsentere de unikke rammer på Nature Energy Park, som de fortjener at blive oplevet, på et helt nye website. Her kan du se alt hvad de skønne rammer med panoramaudsigt til OB’s hjemmebane, masser af dagslys og tæt på Odense city, kan bruges til. Mød også vores helt nye kollega, Tina Margrethe Jørgensen.

Tina er 31 år og trækker på en stærk erfaring fra møde- og konferencebranchen, blandt andet som event- og konferenceassistent på Grand Hotel og senest som konferencekoordinator hos SUND & SKOV.

Hun har som studerende været en del af gæsteteamet på Nature Energy Park, og vender nu tilbage i en helt ny rolle som salgskonsulent. Hendes fornemmeste opgave bliver at være din kontakt på dit næste arrangement – og hun kigger gerne forbi hos dig og tager en snak om, hvordan vi sammen skaber en fantastisk mødeoplevelse med et godt resultat.

Kig indenfor her  helt nye webportal for Nature Energy Park – måske jeres næste møde skal være med exceptionel udsigt og service i Superligaklasse?