Nyt på OCC: Velkommen i Glascaféen

05. nov 2019

Det er ikke kun menuen og råvarerne, der gør en frokost god. Omgivelserne og selskabet er mindst lige så vigtige, og derfor er vi efter nytår glade for at kunne byde dine gæster velkommen i endnu et skønt gæsteområde til pauser og forplejning.

De seneste år har set omfattende renoveringer og istandsættelser på OCC. Først åbnede vi OCC Kælderbar, gennemistandsatte værelserne på Hotel Odense og renoverede vores tre sale, og nu er turen kommet til at lægge et nyt niveau på jeres muligheder for at spise sammen i dejlige omgivelser, når I holder jeres møde midt i landet.

Velkommen i Glascaféen!
Glascaféen er jeres åndehul til møde-, messe- og konferencebespisning, og andre pauser for alle større kursushold. Vi har lagt os i selen for at skabe et rum, der indbyder til samvær og afslapning i et travlt mødeprogram.

Håndværkerne er stadig travlt beskæftiget med at sætte op og gøre i stand, fra nye møbler til solfilm, panoramabilleder på væggene og nye gardiner, ligesom vi benytter lejligheden til at give den tilstødende vandrehal et kærlig brush-up.

På den måde binder vi hele huset endnu bedre sammen, så I, når vi slår dørene op i januar, vil kunne nyde jeres mad i et skønt lokale med højt til loftet og masser af naturligt lys.

Det giver dig og dine gæster endnu flere spændende muligheder – når I mødes midt i landet.