Svendborgenser ny direktør på Stella Maris Hotel de Luxe

31. aug 2021

Odense Sport & Event er den nye ejer af et af landets mest velrenommerede badehoteller, Stella Maris Hotel de Luxe. Nu sætter den fynske underholdningskoncern ansigt på direktøren, der fremover skal stå i spidsen for de smukke rammer ved Svendborgsund.

Stella Maris Hotel de Luxe har siden 1904 været en fast del af det svendborgensiske byliv, og tilknytningen til lokalsamfundet bliver nu styrket yderligere, når hotellets nye direktør tiltræder den 1. oktober.

Lui Jensen kommer med en indgående erfaring fra hotelverdenen, ikke mindst som direktør for First Hotel Grand i Odense, og så har han bopæl få kilometer fra Stella Maris.

Netop den lokale forankring har været afgørende i valget af Lui Jensen, fortæller administrerende direktør i Odense Sport & Event, Enrico Augustinus:

– Et badehotel som Stella Maris skal være en integreret del af byen omkring det. Det er vigtigt, at både beboerne og de øvrige virksomheder i Svendborg oplever os som en aktiv medspiller i hverdagen, så alle parter har glæde af at have et hotel af Stella Maris’ kaliber i nærområdet.

– Derfor er jeg også meget glad for, at det er lykkedes at sikre aftalen med Lui. Jeg kender ham indgående, både som konkollega på Grand og senest som samarbejdspartner på turismeområdet i Odense Kommune. Jeg har stor respekt for de resultater, Lui har skabt gennem sin karriere, og samtidig giver hans lokalkendskab ham en unik indsigt i områdets potentiale – begge dele er afgørende for at holde Stella Maris blandt toppen af danske badehoteller.

En svendborgenser vender hjem
Også Lui Jensen ser frem til at gribe roret på Stella Maris:

– Jeg glæder mig vildt meget til at arbejde med Stella Maris – det er virkelig en perle i et helt utroligt smukt landskab og i en by, der er i rivende udvikling. At komme hjem til Svendborg har altid været en drøm for mig, og jeg er meget spændt på dette nye kapitel i mit arbejdsliv, fortæller han og fortsætter:

– Det sydfynske betyder rigtig meget for mig. Jeg synes, at vi har noget helt særligt hernede, og jeg glæder mig til at møde alle mine nye kollegaer. Jeg har jo fulgt lidt med fra sidelinjen, og det er åbenlyst, at det er nogle meget dygtige folk.

Lui Jensen har første arbejdsdag den 1. oktober, og kommer fra en stilling som turismekonsulent ved Odense Kommune. Herudover har han siddet som direktør ved Hotel Grand i Odense og som General Manager ved First Hotel Kolding og First Hotel Kong Frederik.