Nyd feststemningen og lad os klare alt det praktiske

Sommerfest, fødselsdag, julefrokost, svendegilde? Stort eller småt? James Bond, Oktoberfest eller Studio 54? Der er mange anledninger til at mødes og fejre – og mange måder at fejre på. Hos Odense Congress Center ved vi, hvordan man skruer en god fest sammen!

Den bedste fest? Det er festen, hvor du bare kan slappe af og nyde den gode stemning. Og det er lige præcis den fest, vi leverer igen og igen på Odense Congress Center.

Uanset om du inviterer 8 eller 8.000, så har vi de helt rigtige rammer og en knivskarp service, der sikrer et succesfuldt arrangement. Vi står klar til at hjælpe dig til den perfekte dag og aften – uanset, hvor mange I er.

Mulighederne er nærmest uendelige. Vi har mange års erfaring med at holde fester, som vores gæster husker – og gerne vil gentage. Her kan blandt andet nævnes utallige julefrokoster for JYSK, uforglemmelig personalefest for IKEA samt jubilæums- og firmafester for Cabinplant, Nykredit, Harald Nyborg og L’EASY. Vi kan stå for alt fra det intime til det helt store og alt indimellem.

Hvad du ønsker – skal du få
Fordi vi samarbejder med nogle af landets dygtigste eventbureauer, kan vores lokaler forvandles til de fedeste og mest eventyrlige rammer, du kan forestille dig. Vi har blandt andet stået for ekstraordinære temafester som James Bond Casino Royale, western, afterski, Hawaii, galla og Oktoberfest. Er du helt ovre i den helt anden ende af spektret med et stille, sofistikeret eller casual udtryk, så mestrer vi snildt en skøn sammensætning af præcis det, du ønsker.

På Odense Congress Center finder du alt, hvad du skal bruge til din næste fest. Gode selskabslokaler, let tilgængelighed, kælderbar til fest og farver og et stærkt team af professionelle værter, som er med dig fra start til slut. Du skal bare læne dig tilbage – og se frem til din helt store fest.

HUSK: Når I mødes på OCC, er der ingen, der har langt hjem. Med en placering midt i landet har din fest helt automatisk den perfekte lokation – tæt på motorvejen, med gratis parkering og et hotel under samme tag.

Læs mere
På OCC får I
  • Lokaler fra 8 til 8.000 gæster
  • 1.900 gratis p-pladser
  • Tæt på både banegård og motorvej
  • Gourmetmad fra eget køkken
  • Et af landets mest erfarne fest-teams

Forretning eller privat?

Odense Congress Center giver jer fantastiske rammer til fest for både virksomheder og private – klik videre for at se, hvad vi kan gøre for dig.

Virksomhed
Privat
Firmafest
Firmafesten er for mange en af årets største og vigtigste begivenheder - vi har rammerne, ekspertisen og erfaringen til at garantere jer en mindeværdig aften.
Temafest
Temafester er altid en sjov og anderledes måde at feste med dine kollegaer – en god fest og et godt grin huskes længe, og bringer jer tættere på hinanden.
Mad & drikke
Mad og drikke er en stor del af festen, og vores kokke står klar til at byde på et hav af lækkerier, uanset om I er til streetfood eller eksklusiv gourmet.
Underholdning & event
Der kan være mange anledninger til at samle medarbejderne og give dem en uforglemmelig oplevelse - vi samarbejder med eventbureauer fra hele landet, så I får præcis den underholdning I ønsker til jeres fest.
Overnatning
Alt under ét tag - lad bilen stå natten over og slut festen af med en overnatning på skønne Hotel Odenses 109 nyrenoverede værelser.
Parkering
Når I mødes til fest på OCC, skal tiden bruges i hinandens selskab og ikke på at finde en parkeringsplads. Vi har 1.900 pladser klar til jer - helt gratis.
Kontakt
Vi håber, at du har fået lyst til at høre meget mere om mulighederne på OCC. Det er vores mission at skabe den absolut bedste fest - der sender dine gæster hjem med et stort smil på læben.
Konfirmation og nonfirmation
Står den på konfirmation eller nonfirmation for familiens teenager? Hos OCC finder I de helt rigtige lokaler til en af livets helt store fester.
Fødselsdag- & selskabsarrangement
Uanset anledning og antal så har OCC de perfekte lokaler til enhver fejring af både store og små lejligheder.
Barnedåb og navngivningsfest
Kært barn har mange navne - og det skal fejres! Uanset, om I holder dåbs- eller navnefest, hjælper vi med at skabe et skønt minde, I vil glæde jer over at se tilbage på.
Mindehøjtidelighed
Det sidste farvel er altid svært. Med en mindehøjtidelighed på OCC skal I blot møde op til en sidste afsked og mindes sammen med jeres allernærmeste.
Overnatning
Alt under ét tag - lad bilen stå natten over og slut festen af med en overnatning på skønne Hotel Odenses 109 nyrenoverede værelser.
Parkering
Hos OCC er parkering gratis, så festbudgettet ikke belastes af sure afgifter - også når I er mange. Vi har 1.900 pladser klar til jer - lige ved hoveddøren.
Kontakt
Vi håber, at du har fået lyst til at høre meget mere om mulighederne på OCC.

Vil du vide mere? Vi sidder klar til at hjælpe dig!