Firmafest

Firmafesten er for mange en af årets største og vigtigste begivenheder – på OCC er I garanteret en fest, der går over i historien.

Jubilæum, sommerfest, julefrokost – eller måske I bare har lyst til at fejre de små succeser i virksomheden? Uanset anledning og antal så har OCC de perfekte rammer til enhver fest. Fra små, hyggelige lokaler til den helt store sal – hos os har I præcis den plads, der skal til, for at I føler jer perfekt tilpas.

Firmafesten er arrangementet, hvor I har mulighed for at sætte medarbejderplejen i centrum. Det er en aften, hvor relationerne styrkes, og der skabes sammenhold og overskud. Det støtter vi op om fra start til slut, så I kan slappe af og nyde festen. Og når det er tid til at bryde op, kan I overnatte på et af vores 109 skønne hotelværelser i samme bygning.

På OCC vælger I helt selv, hvor meget – eller hvor lidt – vi skal hjælpe jer med. Vi kan stille de rå rammer til rådighed, vi kan levere det færdige produkt – og alt indimellem. Valget er jeres – så sørger vi for resten.

På OCC tilbyder vi
  • Indbydende lokaler i alle størrelser
  • Udsøgt mad fra eget køkken
  • Hotel & morgenbuffet
  • Gratis parkering
  • Professionelle værter
Meget tilfreds med vores generalforsamling, middag og netværksarrangement. Alt var i trygge hænder fra start til slut. Og alle ændringer, som der var mange af, blev klaret med et smil.
Jørgen Eriksen
Ambassadør, Albani
Det er altid en fornøjelse at holde vores konference hos jer. Man føler sig selv som gæst og kan nyde dagen. Har man brug for hjælp, er den der med det samme, og det gør en tryg. Altid meget venlige medarbejdere og alt er i orden, der er rent og pænt.
Tina Kjær
Head of Finance & Administration, Lindberg International A/S