Underholdning og events

Der kan være mange grunde til at samle dine kolleager, give dem en uforglemmelig oplevelse og styrke fællesskabet med sjove events eller oplevelser, som huskes længe efter.

Hvorfor ikke live festen op med sjove aktiviteter og underholdning? Noget, som alle fra kontoret kan grine af, og som vil blive snakket om lang tid efter? Gør jeres dag helt unik, og skab langvarige minder, som forbliver et samtaleemne længe efter.

Uanset om I er mange eller få, om I til rapelling, gennemtænkte holdopgaver og stand-up, eller om I vil kaste jer ud i kunsten at instruere en film, så hjælper vi jer med at sammensætte det helt rigtige program. Hvis I mangler inspiration, så har vi et helt katalog med gode forslag.

På OCC tilbyder vi
  • Sjov underholdning
  • Teambuilding
  • Råd og vejledning
  • Oplevelser, som styrker fællesskabet
Meget tilfreds med vores generalforsamling, middag og netværksarrangement. Alt var i trygge hænder fra start til slut. Og alle ændringer, som der var mange af, blev klaret med et smil.
Jørgen Eriksen
Ambassadør, Albani
Vi havde en rigtig god dag og fest. En stor tak også til dig Camilla, der med dit servicemindede væsen, og hjælp hele vejen igennem, var med til at gøre det nemt for mig. Jeg har fået meget ros på vegne af dit arbejde - så tak for det!
Rasmus Jensen
Research Consultant, Hansen Toft
Det er altid en fornøjelse at holde vores konference hos jer. Man føler sig selv som gæst og kan nyde dagen. Har man brug for hjælp, er den der med det samme, og det gør en tryg. Altid meget venlige medarbejdere og alt er i orden, der er rent og pænt.
Tina Kjær
Head of Finance & Administration, Lindberg International A/S