Jyske Bank Arena

Jyske Bank Arena slog for første gang dørene op den 6. oktober 2007. Siden åbningen har en af landets mest moderne multiarenaer lagt scene til en lang række storslåede koncerter og shows, messer, landsmøder og meget mere.

Mange tusinde gæster fra hele landet nyder hvert år godt af bredden af oplevelser, arenaen danner ramme om. Enestående koncertoplevelser med danske Nephew og Volbeat, internationale stjerner som Simply Red og mexicanske Santana, gamingevents i verdensklasse med ESL Pro League, Disney on Ice, THRILLER Live og store TV-transmitterede shows og sportsbegivenheder.

Jyske Bank Arena kan rumme det hele.

Med sine 3000 m2 er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad arenaen kan lægge gulv og tribuner til. Jyske Bank Arena har plads til 5.000 stående gæster, men også en indretning og akustik, der passer perfekt til de mere intime koncerter, for op til 4.000 siddende gæster.

Placeringen af Jyske Bank Arena kunne ikke være meget bedre. Med en afstand på kun fem minutter til den fynske motorvej og ti minutter til Odense banegård og bymidten, er det ingen sag at komme til arenaen. Desuden sørger de lokale og regionale busser for transport til arenaen – og med 1.900 gratis parkeringspladser, lige ved indgangen, skal ingen gå langt efter en fantastisk oplevelse.

Kort sagt: Hvis den helt store koncert, show, messe, møde eller konference skal have de bedst mulige rammer – så står Jyske Bank Arena klar til jer.

Jyske Bank Arena
  • Moderne og fleksibel multiarena
  • Op til 5.000 gæster
  • 1.900 gratis parkeringspladser
  • VIP-lounge og mødelokaler
  • Enestående placering og logistik

Interesseret? Kontakt os i dag!