Kompleks kongres – samlet digital løsning

Odense Congress Center, i partnerskab med EventBuizz, tilbyder en omfattende og integreret løsning til afvikling af kongresser, landsmøder, generalforsamlinger og andre vedtægtsbestemte arrangementer.

At afvikle lov- og vedtægtsbestemt arrangementer stiller helt særlige krav til arrangører, projektledere og tekniker – i både det fysiske og digitale rum.

Gennem et unikt samarbejde mellem OCC og EventBuizz får I nu adgang til én samlet pakke, der sikrer en let og fejlfri proces for hele jeres arrangement – fra den allerførste planlægning, til den afsluttende evaluering.

Løsningen omfatter fire centrale elementer, der sammen dækker alt, hvad I har brug for:

 • Lokaler
  Odense Congress Center stiller topmoderne lokaler til rådighed, perfekt tilpasset til en bred vifte af arrangementer. Disse lokaler kan akkommodere alt fra store kongresser til mindre møder, alt sammen med fleksibilitet til at understøtte forskellige arrangementsformater.
 • AV-partner
  AV Center er nogle af landets mest erfarne på møde- og kongresområdet. De sikrer den højeste kvalitet inden for lyd og visuel præsentation, i alt fra lydsystemer til projektorer og streaming-teknologier, der er afgørende for både fysiske og virtuelle/hybride arrangementer.
 • Hotel
  OCC råder over 304 værelser i samme bygning som konferencefaciliterne, og 234 og 36 yderligere på hhv. Hotel Odeon i Odense midtby og Stella Maris i Svendborg. Det sikrer behagelige og overnatningsmuligheder for både deltagere og arrangører – tæt på mødestedet.
 • Software
  EventBuizz’s digitale kongresapp er et banebrydende værktøj, der effektiviserer planlægningen og gennemførelsen af alle lov- og vedtægtsbestemte møder og arrangementer. Appen kan indeholde funktioner ift. behov som dagsorden, fuldmagtsoverdragelse, fremsendelse af ændringsforslag, talerliste, afstemninger, valg, dokumenter samt realtidsopdateringer, interaktive sessioner og networking-muligheder, GDPR osv. Appen er ideel til at håndtere komplekse krav via digital forretningsorden ved alle lov- og vedtægtsbestemte arrangementer og møder.

Til at binde det hele sammen står det ekstremt erfarne personale på Odense Congress Center og EventBuizz: klar til at holde dig i hånden, fra første opstartsmøde til workshops, hvor vi bygger app’en sammen med dig, til AV-generalprøver, samt afvikling og support under kongressen.

Kort sagt: Med den samlede løsning er I sikret tryghed i hele processen, fra start til slut, med jeres næste kongres, landsmøde, årsmøde, generalforsamling, delegeretmøde eller repræsentantskabsmøde.

Du kan blive klogere på funktionerne i kongres app’en her.

Kontakt OCC’s kongresteam for en uforpligtende dialog på: +4565560350 eller skriv til konf@ose.dk

EventBuizz Kongress App kan styre jeres
 • Branding og visuelle identitet
 • Invitation og tilmelding
 • Livestreaming og video breakout-sessioner
 • Liveafstemninger
 • Networking
 • Live Q&A
 • Live video-interaktion med publikum
 • Social wall – lukkede debatrum
Meget tilfreds med vores generalforsamling, middag og netværksarrangement. Alt var i trygge hænder fra start til slut. Og alle ændringer, som der var mange af, blev klaret med et smil.
Jørgen Eriksen
Ambassadør, Albani
Det er altid en fornøjelse at holde vores konference hos jer. Man føler sig selv som gæst og kan nyde dagen. Har man brug for hjælp, er den der med det samme, og det gør en tryg. Altid meget venlige medarbejdere og alt er i orden, der er rent og pænt.
Tina Kjær
Head of Finance & Administration, Lindberg International A/S