Mødelokaler i Odense

Mød hinanden i lyse, moderne mødelokaler i Odense – side om side og altid i den helt rette størrelse til netop jeres møde.

Når du ankommer på OCC, lander du med det samme i det store, lyse foyerområde. Herfra har du direkte adgang til de mange mødelokaler i størrelser fra 2 til 81 personer og kan på få sekunder gå fra det ene til det andet lokale.

Det betyder, at du og dine gæster altid er tæt på hinanden uanset, hvor mange lokaler I bruger. På den måde får I mest muligt ud af jeres tid sammen. Tæt på er også vores gæsteteam, som har kontor lige ud til foyerområdet – døren er altid åben, hvis I har spørgsmål eller brug for hjælp.

Dejlige, fleksible mødelokaler med det nyeste AV-udstyr, centralt samlet og med professionel backup lige rundt hjørnet. Dét – og meget mere – får I på OCC.

På OCC tilbyder vi
  • I alt 26 mødelokaler - 9 med direkte foyer-adgang
  • Lokaler fra 2 til 8000 personer
  • Alt i AV-udstyr og tavler/flipovers
  • Sofagrupper, kaffestationer og højborde til pauserne
  • Gæsteteam helt tæt på
Under hele processen af booking af vores fest har OCC været behjælpelige og imødekommende - også hver gang, vi kom med en ændring. Dejligt sted, hvor vi gerne kommer igen.
Heidi Ebbesen
Adm. medarbejder, Coop Distribution Center i Odense
Det er altid en fornøjelse at holde vores konference hos jer. Man føler sig selv som gæst og kan nyde dagen. Har man brug for hjælp, er den der med det samme, og det gør en tryg. Altid meget venlige medarbejdere og alt er i orden, der er rent og pænt.
Tina Kjær
Head of Finance & Administration, Lindberg International A/S
Tak for en super god dag ved jer. Stor ros for jeres arbejde samt lækre mad. Vi følte os meget velkommen, og det er ikke sidste gang, at vi holder noget ved jer. Nu ved jeg også, hvad det handler om til næste gang.
Nathalie Kajberg Knudsen
Driftkoordinator, FKS Slamson A/S
God service fra alle involverede. God dialog både før og under vores event, udsøgt mad og gode faciliteter. Jeg kan ikke sætte en finger på noget, og jeg kan virkelig anbefale OCC til andre. Forhåbentligt får jeg mulighed for at besøge stedet igen en anden gang.
Anja Wenneke Andreasen
Business Development Manager, Verisure

Interesseret? Kontakt os i dag!