Hotel Odense

Hotel Odense er en del af Odense Congress Center, med direkte adgang til vores kongres- og konferencefaciliteter. Hotellet har 109 helt nyrenoverede værelser, restaurant og Business Lounge – ideelt, hvis I vil kunne gå direkte fra værelset og til mødelokalet.

Det gør at du som underviser, mødeleder eller -deltager er helt tæt på mødelokalet, så du kan komme dagen før – eller overnatte til dagen efter, ude at skulle tænke på transport frem og tilbage.

Hotel Odense er også ideelt, hvis dine gæster er på kursus i flere dage: I får mere tid sammen, og med hotellets unikke beliggenhed er I både nær Odense centrum, og under to timer fra København, Århus og Nordtyskland.

Alle overnatninger er inklusiv lækker, frisklavet morgenbuffet, ligesom hotellet tilbyder lobbybar, du frit kan benytte. Omkring Hotel Odense finder du desuden en mængde løberuter i smukke naturskønne omgivelser.

Hotel Odense tilbyder
  • 109 nyrenoverede værelser
  • To suiter og fem familieværelser
  • Gratis parkering
  • Fitnessfaciliteter
  • 24 timers reception
Under hele processen af booking af vores fest har OCC været behjælpelige og imødekommende - også hver gang, vi kom med en ændring. Dejligt sted, hvor vi gerne kommer igen.
Heidi Ebbesen
Adm. medarbejder, Coop Distribution Center i Odense
Vi havde en rigtig god dag og fest. En stor tak også til dig Camilla, der med dit servicemindede væsen, og hjælp hele vejen igennem, var med til at gøre det nemt for mig. Jeg har fået meget ros på vegne af dit arbejde - så tak for det!
Rasmus Jensen
Research Consultant, Hansen Toft
Det er altid en fornøjelse at holde vores konference hos jer. Man føler sig selv som gæst og kan nyde dagen. Har man brug for hjælp, er den der med det samme, og det gør en tryg. Altid meget venlige medarbejdere og alt er i orden, der er rent og pænt.
Tina Kjær
Head of Finance & Administration, Lindberg International A/S
Tak for en super god dag ved jer. Stor ros for jeres arbejde samt lækre mad. Vi følte os meget velkommen, og det er ikke sidste gang, at vi holder noget ved jer. Nu ved jeg også, hvad det handler om til næste gang.
Nathalie Kajberg Knudsen
Driftkoordinator, FKS Slamson A/S
God service fra alle involverede. Gode dialoger både før og under arrangementet, lækker mad og gode lokaler. Kan slet ikke sætte en finger på noget, og vil varmt anbefale stedet til andre, og forhåbentlig også selv bruge det ved andre lejligheder.
Anja Wenneke Andreasen
Business Development Manager, Verisure

Interesseret? Kontakt os i dag!