Hoteller i Odense

Odense er en af landets mest attraktive destinationer for helt store møder, kongresser og konferencer. Byens hotelkapacitet er vokset dramatisk de senere år, så I har rigeligt med senge til jeres gæster – også når I er rigtig mange.

Når man mødes mange midt i landet, kræver det ofte et stort antal hotelværelser. Odense er tæt på både København, Århus og Aalborg, men I vil alligevel opleve, at en del af jeres gæster får brug for at overnatte i byen, før eller efter mødet.

Det klarer Odense.

Ud over OCC’s 343 hotelværelser, fordelt mellem Hotel Odense og Hotel Odeon, råder byen over et stort antal værelser, som vi gerne hjælper med at koordinere både bestilling af og transport til og fra. Vi sørger også for busser til og fra Odense Banegård, og med den snarlige åbning af letbanen er OCC nu endnu lettere at besøge – uanset, hvor mange I er.

… og hvis I er i bil, så er afkørslen til E20 mindre end 5 minutter fra vores indgang. Så bliver det ikke lettere.

Odense tilbyder
  • Flere end 1500 hotelværelser
  • Effektiv offentlig transport
  • 15 minutter fra banegården til OCC
  • Motorvejen tæt på
  • Letbane åbner i 2020
Under hele processen af booking af vores fest har OCC været behjælpelige og imødekommende - også hver gang, vi kom med en ændring. Dejligt sted, hvor vi gerne kommer igen.
Heidi Ebbesen
Adm. medarbejder, Coop Distribution Center i Odense
Vi havde en rigtig god dag og fest. En stor tak også til dig Camilla, der med dit servicemindede væsen, og hjælp hele vejen igennem, var med til at gøre det nemt for mig. Jeg har fået meget ros på vegne af dit arbejde - så tak for det!
Rasmus Jensen
Research Consultant, Hansen Toft
Det er altid en fornøjelse at holde vores konference hos jer. Man føler sig selv som gæst og kan nyde dagen. Har man brug for hjælp, er den der med det samme, og det gør en tryg. Altid meget venlige medarbejdere og alt er i orden, der er rent og pænt.
Tina Kjær
Head of Finance & Administration, Lindberg International A/S
Tak for en super god dag ved jer. Stor ros for jeres arbejde samt lækre mad. Vi følte os meget velkommen, og det er ikke sidste gang, at vi holder noget ved jer. Nu ved jeg også, hvad det handler om til næste gang.
Nathalie Kajberg Knudsen
Driftkoordinator, FKS Slamson A/S
God service fra alle involverede. Gode dialoger både før og under arrangementet, lækker mad og gode lokaler. Kan slet ikke sætte en finger på noget, og vil varmt anbefale stedet til andre, og forhåbentlig også selv bruge det ved andre lejligheder.
Anja Wenneke Andreasen
Business Development Manager, Verisure

Interesseret? Kontakt os i dag!