Ankommer du til Odense Congress Center i bil, får du ingen problemer med at finde en parkeringsplads: Vi har 1.900 af slagsen lige ved døren, tæt på motorvejen – og de er helt gratis. Derudover er der hele 26 ladestandere til rådighed, hvis du skal have ladet din elbil.

Når I mødes, skal tiden bruges i hinandens selskab – ikke med at køre fra den ene ende af landet til den anden, finde en parkeringsplads eller spadsere fra bilen og til mødelokalet. Og hverken dit eller dine gæsters budget skal belastes af tårnhøje afgifter til parkometre eller (gys!) p-bøder.

Derfor kan du parkere helt gratis på de 1.900 p-pladser, vi stiller til rådighed på OCC, så din bil holder trygt og godt under hele dit besøg hos os, og du finder både E.ON og Clever-ladestandere til din elbil. Med kun et stenkast til indgangen har I let adgang til alle vores lokaler, sale og haller.

Med kun tre minutter til E20 kunne det ikke være lettere at tage bilen til mødet eller konferencen i hjertet af Danmark – og du er hos os før du ved af det:

  • København -> OCC: 1 time 45 minutter
  • Aalborg -> OCC: 2 timer 45 minutter
  • Aarhus -> OCC: 1 time 40 minutter
  • Haderslev -> OCC 1 time 15 minutter

På nedenstående link kan du hente et oversigtskort over alle vores p-pladser, hvor du kan se mulighederne for parkering hos os.

Brug for hjælp til logistikken?

Husk at vi ved større arrangementer hellere end gerne håndterer hele jeres transportlogistik, fra p-vagter til bustransport mellem OCC og Odense Banegård – så behøver du ikke tænke på dét.

På OCC tilbyder vi
  • 1.900 gratis parkeringspladser
  • Parkering ved indgangen
  • Afsætning/afhentning med bus ved indgangen
  • 26 ladere til elbiler
  • Få minutter fra p-plads til motorvej
Under hele processen af booking af vores fest har OCC været behjælpelige og imødekommende - også hver gang, vi kom med en ændring. Dejligt sted, hvor vi gerne kommer igen.
Heidi Ebbesen
Adm. medarbejder, Coop Distribution Center i Odense
Det er altid en fornøjelse at holde vores konference hos jer. Man føler sig selv som gæst og kan nyde dagen. Har man brug for hjælp, er den der med det samme, og det gør en tryg. Altid meget venlige medarbejdere og alt er i orden, der er rent og pænt.
Tina Kjær
Head of Finance & Administration, Lindberg International A/S
Tak for en super god dag ved jer. Stor ros for jeres arbejde samt lækre mad. Vi følte os meget velkommen, og det er ikke sidste gang, at vi holder noget ved jer. Nu ved jeg også, hvad det handler om til næste gang.
Nathalie Kajberg Knudsen
Driftkoordinator, FKS Slamson A/S
God service fra alle involverede. God dialog både før og under vores event, udsøgt mad og gode faciliteter. Jeg kan ikke sætte en finger på noget, og jeg kan virkelig anbefale OCC til andre. Forhåbentligt får jeg mulighed for at besøge stedet igen en anden gang.
Anja Wenneke Andreasen
Business Development Manager, Verisure

Interesseret? Kontakt os i dag!