Ankommer du til Odense Congress Center i bil, får du ingen problemer med at finde en parkeringsplads: Vi har 1.900 af slagsen lige ved døren, tæt på motorvejen – og de er helt gratis.

Når I mødes, skal tiden bruges i hinandens selskab – ikke med at køre fra den ene ende af landet til den anden, finde en parkeringsplads eller spadsere fra bilen og til mødelokalet. Og hverken dit eller dine gæsters budget skal belastes af tårnhøje afgifter til parkometre eller (gys!) p-bøder.

Derfor kan du parkere helt gratis på de 1.900 p-pladser, vi stiller til rådighed på OCC, så din bil holder trygt og godt under hele dit besøg hos os. Med kun et stenkast til indgangen har I let adgang til alle vores lokaler, sale og haller.

Med kun tre minutter til E20 kunne det ikke være lettere at tage bilen til mødet eller konferencen i hjertet af Danmark – og du er hos os før du ved af det:

  • København -> OCC: 1 time 45 minutter
  • Aalborg -> OCC: 2 timer 45 minutter
  • Aarhus -> OCC: 1 time 40 minutter
  • Haderslev -> OCC 1 time 15 minutter

På nedenstående link kan du hente et oversigtskort over alle vores p-pladser, hvor du kan se mulighederne for parkering hos os.

Brug for hjælp til logistikken?

Husk at vi ved større arrangementer hellere end gerne håndterer hele jeres transportlogistik, fra p-vagter til bustransport mellem OCC og Odense Banegård – så behøver du ikke tænke på dét.

På OCC tilbyder vi
  • 1.900 gratis parkeringspladser
  • Parkering ved indgangen
  • Afsætning/afhentning med bus ved indgangen
  • Tre ladere til elbiler
  • Få minutter fra p-plads til motorvej
Under hele processen af booking af vores fest har OCC været behjælpelige og imødekommende - også hver gang, vi kom med en ændring. Dejligt sted, hvor vi gerne kommer igen.
Heidi Ebbesen
Adm. medarbejder, Coop Distribution Center i Odense
Vi havde en rigtig god dag og fest. En stor tak også til dig Camilla, der med dit servicemindede væsen, og hjælp hele vejen igennem, var med til at gøre det nemt for mig. Jeg har fået meget ros på vegne af dit arbejde - så tak for det!
Rasmus Jensen
Research Consultant, Hansen Toft
Det er altid en fornøjelse at holde vores konference hos jer. Man føler sig selv som gæst og kan nyde dagen. Har man brug for hjælp, er den der med det samme, og det gør en tryg. Altid meget venlige medarbejdere og alt er i orden, der er rent og pænt.
Tina Kjær
Head of Finance & Administration, Lindberg International A/S
Tak for en super god dag ved jer. Stor ros for jeres arbejde samt lækre mad. Vi følte os meget velkommen, og det er ikke sidste gang, at vi holder noget ved jer. Nu ved jeg også, hvad det handler om til næste gang.
Nathalie Kajberg Knudsen
Driftkoordinator, FKS Slamson A/S
God service fra alle involverede. Gode dialoger både før og under arrangementet, lækker mad og gode lokaler. Kan slet ikke sætte en finger på noget, og vil varmt anbefale stedet til andre, og forhåbentlig også selv bruge det ved andre lejligheder.
Anja Wenneke Andreasen
Business Development Manager, Verisure

Interesseret? Kontakt os i dag!