På OCC finder du ikke kun nogle af landets bedste mødefaciliteter – vi har også de helt rigtige rammer til at vise jeres produkter frem fra deres bedste side, når I mødes midt i landet.

Hvis I har brug for at koble en supplerende udstilling, workshop, produktlancering eller andet på jeres møde, så er mulighederne uanede på OCC.

Fra det største til det mindste kan I og jeres gæster komme hands-on med jeres produkter eller services, og fordi vores sale og haller kan indrettes præcis efter dine ønsker, har I de optimale betingelser for at vise præcis hvad I er dygtige til.

Med i pakken følger desuden vores stab af faguddannede teknikere, der sikrer at alt omkring jeres udstilling fungerer fra start til slut. Har I brug for mere support råder vi på OCC desuden over nogle af landets dygtigste og mest erfarne messearrangører, der ved præcis, hvad der skal til for at skabe den succesfulde messe – både for arrangører, udstillere og gæster.

Messeteamet yder gerne sparring, rådgivning og hjælp, og kan – efter jeres ønske – helt eller delvis stå for jeres udstilling.

På OCC tilbyder vi
  • 3 sale på i alt 1.620 m2
  • 3 haller på i alt 11.295 m2
  • Egen messeafdeling
  • Alt på ét plan
  • Gæsteteam helt tæt på
Under hele processen af booking af vores fest har OCC været behjælpelige og imødekommende - også hver gang, vi kom med en ændring. Dejligt sted, hvor vi gerne kommer igen.
Heidi Ebbesen
Adm. medarbejder, Coop Distribution Center i Odense
Det er altid en fornøjelse at holde vores konference hos jer. Man føler sig selv som gæst og kan nyde dagen. Har man brug for hjælp, er den der med det samme, og det gør en tryg. Altid meget venlige medarbejdere og alt er i orden, der er rent og pænt.
Tina Kjær
Head of Finance & Administration, Lindberg International A/S
Tak for en super god dag ved jer. Stor ros for jeres arbejde samt lækre mad. Vi følte os meget velkommen, og det er ikke sidste gang, at vi holder noget ved jer. Nu ved jeg også, hvad det handler om til næste gang.
Nathalie Kajberg Knudsen
Driftkoordinator, FKS Slamson A/S
God service fra alle involverede. God dialog både før og under vores event, udsøgt mad og gode faciliteter. Jeg kan ikke sætte en finger på noget, og jeg kan virkelig anbefale OCC til andre. Forhåbentligt får jeg mulighed for at besøge stedet igen en anden gang.
Anja Wenneke Andreasen
Business Development Manager, Verisure

Interesseret? Kontakt os i dag!