Med over 20.000 m2 danner Odense Congress Center hvert eneste år rammen om hundredevis af forretningsmøder, messer, konferencer og fester i alle størrelser.

Midt i landet ligger et kongrescenter, hvor detaljen er i fokus – og kun fantasien sætter grænser. Hvor mennesker mødes, ansigt til ansigt, i både de mindste og de allerstørste selskaber. Hvor alt er samlet på ét sted, så tiden kan bruges på det, der er vigtigt.

Velkommen til Odense Congress Center.

Hvert eneste år danner vi rammen om hundredevis af forretningsmøder, messer, konferencer og fester i alle størrelser. Det har vi gjort i 25 år, og derfor har vores gæster trygheden ved at vide, at der er styr på alt det praktiske – fra A til Z.

Men vi hviler ikke på laurbærrene. Det seneste år har vi totalrenoveret vores 102 hotelværelser og syv suiter, indrettet en helt ny og eksklusiv business lounge, bygget sydfransk vinbar i underetagen, lysnet vores store sale og skabt et lækkert pausemiljø ved siden af vores mødelokaler.

Og så har vi i øvrigt designet et spritnyt frokostkoncept, hvor selv de største selskaber kan glæde sig til konferencemad, der ikke bare er konferencemad.

Det hele – plus gratis parkering og nogle af landets mest erfarne møde- og messeteams – får I for priser, der er blandt landets absolut skarpeste. Det vil vi meget gerne have lov at vise jer og jeres gæster, næste gang I har brug for at mødes – midt i landet.

Vi ses på Odense Congress Center.

Nature Energy Park – møde med udsigt
Nature Energy Park – eller Odense Stadion – er en del af OCC, og stedet, hvor I kan holde møde eller konference med udsigt til banen og bespisning fra vores kolleger hos Smag&Smil. Perfekt til små og mellemstore møder.

Overnat et stenkast fra mødet eller konferencen
Har I behov for overnatning, er Hotel Odense en del af Odense Congress Center, så du er hele tiden er tæt på konferencen, mødet eller messen, der har bragt dig til øen.

Vores 102 lyse værelser og syv suiter er netop blevet renoveret fra top til bund, og står klar til at tage imod dig – alle udstyret med kabel-tv og internetadgang samt arbejdsområde.

Sulten? Så leverer Restaurant Fionie udsøgt a’ la carte menu med udgangspunkt i fynske råvarer og årstidens grønt. Og skulle du have lyst til at slappe af efter mødet, så byder vi velkommen i lobbybaren, der kan benyttes af gæsterne – og omkring hotellet finder du løberuter i naturskønne omgivelser.

Velkommen i OCC – vi glæder os til at tage imod dig!

Interesseret? Kontakt os i dag!