Velkommen på det nye occ.dk

17. sep 2019

Det skal være let for dig at få det store overblik over dine muligheder på OCC og kunne dykke ned i de detaljer, der er vigtige for dig. Derfor har vi i løbet af foråret og sommeren arbejdet hårdt på et helt nyt konference-website – resultatet sidder du med nu.

På OCC har vi 25 års erfaring med møder i alle størrelser – og vi står aldrig stille med at forbedre, pudse og polere på både bygninger og mødekoncepter. Hidtil har det dog været op til dig at finde frem til, hvad vi kan tilbyde lige præcis dit møde.

Sådan er det ikke mere.

Med vores nye konference-site har vi taget udgangspunkt i tre forskellige mødestørrelser: 2-100 gæster, 100-700 gæster og 700+ gæster, og vi har givet dem hver især deres helt egen underside.

Klik her for at gå til møde- og konferencesiden

Her har vi samlet alle de vigtigste informationer og muligheder på en let overskuelig måde, så du hurtigt kan se, om vi er det rigtige mødested for jer – og hvad vi kan gøre for at sikre, at I får det bedst mulige møde, baseret på jeres unikke behov.

Siden er også din indgang til vores to øvrige mødesteder: Hotel Odeon og Nature Energy Park – så har du alt samlet på ét sted.

Velkommen til det nye occ.dk!