Når noget er vigtigt, fortjener det stor opmærksomhed – og mad er vigtigt. På OCC får maden den opmærksomhed, som den fortjener – og som dine gæster fortjener. Vi har stort fokus på mødemaden, så den bliver en oplevelse, der dækker alle dine gæsters kulinariske behov.

Hvad er noget af det bedste ved en produktiv mødedag? Hvad kan vi blive ved med at snakke om i dagevis efterfølgende? Spørger du dine kursusgæster, så er svaret ofte: Maden…

Den perfekte mødedag hos os er krydret med pauser, der indeholder lækre og lette madoplevelser fyldt med smag – og energi til resten af dagen. Sunde, smagfulde retter med de bedste ingredienser. Det er mad med håndværk og holdning – vores køkken prioriterer bæredygtighed, og derfor bruger vi lokale, årstidsbestemte råvarer i vores menuer.

Hos OCC får du mad med muligheder og masser af variation på din tallerken – fra første til sidste bid. Der er noget for enhver smag. Til dit møde tilbyder vi:

• Formiddagsbuffet
Et smagfuldt input inden mødet starter eller i den første pause

• Frokost

Nyd en tapasbuffet eller tallerkenservering

• Eftermiddagsbuffet

Lidt sødt og godt til ganen i pausen om eftermiddagen

• 2-retters middag
Sæsoninspireret menu efter køkkenchefens valg

Har du noget helt andet i tankerne? Hos OCC er vi gerne kreative og synes, det er spændende, når der skal udvikles en løsning, der er skræddersyet præcis til de behov, der passer til dine gæster.

Måske frokostbuffeten skal have et tema? Vi kan levere alt lige fra moderne street-food til en inspirerende sandwichbuffet eller vores 100 % vegetarbuffet – som OCC er de eneste i landet, der tilbyder. Vi ved, hvor vigtig maden er – og vi gør os umage hver gang.

*Har du allergi?
Vi er meget opmærksomme på, at der er mad til alle vores gæster. Har du allergi, vil vi meget gerne vide det, så snart du møder ind på OCC. Så kan vi sikre, at vi kan præsentere en lækker anretning, der er på lige fod med resten af mødemaden.

Under hele processen af booking af vores fest har OCC været behjælpelige og imødekommende - også hver gang, vi kom med en ændring. Dejligt sted, hvor vi gerne kommer igen.
Heidi Ebbesen
Adm. medarbejder, Coop Distribution Center i Odense
Det er altid en fornøjelse at holde vores konference hos jer. Man føler sig selv som gæst og kan nyde dagen. Har man brug for hjælp, er den der med det samme, og det gør en tryg. Altid meget venlige medarbejdere og alt er i orden, der er rent og pænt.
Tina Kjær
Head of Finance & Administration, Lindberg International A/S
Tak for en super god dag ved jer. Stor ros for jeres arbejde samt lækre mad. Vi følte os meget velkommen, og det er ikke sidste gang, at vi holder noget ved jer. Nu ved jeg også, hvad det handler om til næste gang.
Nathalie Kajberg Knudsen
Driftkoordinator, FKS Slamson A/S

Interesseret? Kontakt os i dag!