Når I besøger Odense Congress Center, anbefaler vi altid et besøg i vores lyse og indbydende restaurant, Fionie. Her serverer vi nogle af de bedste råvarer, Fyn har at byde på, nænsomt tilberedt og delikat anrettet.

Ved siden af foyeren og jeres mødelokale finder I vores restaurant med plads til 76 personer. Restauranten har navn efter Fyn på fransk: Fionie, og er åben for både private og mødegæster.

Her arbejder vores dygtige kokke med friske råvarer fra Fyn sat sammen til et sæsonbestemt a la carte-menukort, der giver dig smagen af vores skønne ø.

Læs mere om Fionie og se hvad vi har på menuen lige nu.

Velbekomme!

Under hele processen af booking af vores fest har OCC været behjælpelige og imødekommende - også hver gang, vi kom med en ændring. Dejligt sted, hvor vi gerne kommer igen.
Heidi Ebbesen
Adm. medarbejder, Coop Distribution Center i Odense
Det er altid en fornøjelse at holde vores konference hos jer. Man føler sig selv som gæst og kan nyde dagen. Har man brug for hjælp, er den der med det samme, og det gør en tryg. Altid meget venlige medarbejdere og alt er i orden, der er rent og pænt.
Tina Kjær
Head of Finance & Administration, Lindberg International A/S
Tak for en super god dag ved jer. Stor ros for jeres arbejde samt lækre mad. Vi følte os meget velkommen, og det er ikke sidste gang, at vi holder noget ved jer. Nu ved jeg også, hvad det handler om til næste gang.
Nathalie Kajberg Knudsen
Driftkoordinator, FKS Slamson A/S

Interesseret? Kontakt os i dag!