Når I besøger Odense Congress Center, anbefaler vi altid et besøg i vores lyse og indbydende restaurant. Her serverer vi nogle af de bedste råvarer, Fyn har at byde på, nænsomt tilberedt og delikat anrettet.

Ved siden af foyeren og jeres mødelokale finder I vores restaurant med plads til 76 personer.

Restauranten er åben for både private og mødegæster, og her arbejder vores dygtige kokke med friske råvarer fra Fyn sat sammen til et sæsonbestemt a la carte-menukort, der giver dig smagen af vores skønne ø.

Restauranten har følgende åbningstider:

Hverdage: 18.00-21.00

Søndag: Lukket

Velbekomme!

Under hele processen af booking af vores fest har OCC været behjælpelige og imødekommende - også hver gang, vi kom med en ændring. Dejligt sted, hvor vi gerne kommer igen.
Heidi Ebbesen
Adm. medarbejder, Coop Distribution Center i Odense
Vi havde en rigtig god dag og fest. En stor tak også til dig Camilla, der med dit servicemindede væsen, og hjælp hele vejen igennem, var med til at gøre det nemt for mig. Jeg har fået meget ros på vegne af dit arbejde - så tak for det!
Rasmus Jensen
Research Consultant, Hansen Toft
Det er altid en fornøjelse at holde vores konference hos jer. Man føler sig selv som gæst og kan nyde dagen. Har man brug for hjælp, er den der med det samme, og det gør en tryg. Altid meget venlige medarbejdere og alt er i orden, der er rent og pænt.
Tina Kjær
Head of Finance & Administration, Lindberg International A/S
Tak for en super god dag ved jer. Stor ros for jeres arbejde samt lækre mad. Vi følte os meget velkommen, og det er ikke sidste gang, at vi holder noget ved jer. Nu ved jeg også, hvad det handler om til næste gang.
Nathalie Kajberg Knudsen
Driftkoordinator, FKS Slamson A/S

Interesseret? Kontakt os i dag!